Inhoppare till barnskyddsenheten Hemboet i Mjölbolsta

Ansök här

Folkhälsan Välfärd Ab söker inhoppare till barnskyddsenheten Hemboet i Mjölbolsta.

Vill Du vara med i vårt team och jobba med ett meningsfullt jobb inom barnskyddet? Om du är utbildad socionom eller studerar inom området, och intresserad av att jobba med ungdomar, skall Du inte tveka att fylla i ansökan. Som inhoppare på barnskyddsenheten Hemboet i Mjölbolsta, får Du möjligheten att jobba inom Svenskfinlands största social- och hälsovårdsorganisation. På Hemboet bor omhändertagna och/eller långtidsplacerade ungdomar i åldern 12–17 år, och som har svenska eller finska som modersmål.

Som inhoppare på Folkhälsan har du friheten att själv bestämma över hur du jobbar. Jobbet kan enkelt anpassas till olika livssituationer. Inhoppare passar dig som studerar, söker extra jobb eller fritt vill styra över din egen arbetstid!

Barnskyddsenheten Hemboet satsar på att skapa trygghet, respekt och omsorg. Ett stort fokus läggs på att stödja ungdomarna i den livssituation de befinner sig i, samt hjälpa dem att utvecklas i sin egen takt. Tillsammans med ordinariepersonalen ser Du som inhoppare till att verksamheten flyter på smidigt. Vi forutsätter goda kunskaper i såväl svenska som finska. 

Arbetserfarenhet av barnskyddsarbete, rusmedels- och/eller psykvårdsarbete och/eller krisarbete ses som en merit. Körkort är nödvändigt.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen. Som inhoppare jobbar du när det passar dig, och tillsammans med arbetsgivaren hittas en lösning för alla. På barnskyddsenheten Hemboet finns dock möjlighet till treskiftesarbete även som inhoppare.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002). Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

På frågor svarar enhetschef, Maria Sevon, tfn 044 788 1077, e-post maria.sevon@folkhalsan.fi

Vi väntar på dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid
Publicerad: 08.12.2022
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här