Inhoppare till äldreomsorgen och service för barn och unga med funktionsvariationer

Ansök här

Vill du jobba som inhoppare inom äldreomsorgen eller med barn och vuxna som har funktionsvariationer? Du bestämmer själv när och hur mycket du kan jobba. Inhopparjobbet går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Folkhälsan är en hundra år gammal organisation och Svenskfinlands största social– och hälsovårdsorganisation. Bli en av oss! 

Vi har jobb för dig i Helsingfors, Esbo, Vanda och Raseborg. På våra gruppboenden inom äldreomsorgen jobbar du för att stöda varje invånares unika funktionsförmåga i det dagliga livet. Inom hemservicen stöder du och hjälper de äldre i deras egna lägenheter, detta sker smidigt då allt är under samma tak. Att jobba med barn och vuxna som har funktionsvariationer innebär att du hjälper, stöder och handleder dem i korttidshemmet, i deras egna lägenheter eller på gruppboenden.

Vi söker dig som studerar eller redan har en utbildning inom social– och hälsovårdsbranschen (vårdassistent, närvårdare, sjukskötare, socionom, ergoterapeut, fysioterapeut). Vi erbjuder två betalda introduktionsdagar.

Av de anställda inom boende- och servicesektorn krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Den som väljs till arbete med minderåriga barn bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen. Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Vi på Folkhälsan trivs med vårt jobb och för oss är det viktigt att också du som ny kollega, från dag ett, känner att du är en av oss. Skulle det här vara något för dig eller känner du någon annan som kunde vara intresserad? Personalpoolen svarar gärna på frågor om olika arbetsmöjligheter, personalpool@folkhalsan.fi tfn 0447886316, 0505417730.

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan.

Vi väntar på att få träffa dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 21.10.2022
Ansök senast: 01.01.0001 00.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Övrigt, Esbo, Helsingfors, Raseborg, Vanda
Ansök här