Solvallan urheiluopisto

Folkhälsan Solvalla

Solvalla on kansallinen urheiluopisto Espoon Nuuksiossa, Nuuksion Pitkäjärven rannalla. Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen, koskematon luonto tekee siitä aivan erityisen erämaa-alueen eteläisessä Suomessa. Solvalla sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometrin päässä Espoon keskustasta.

 

Två ungdomar står uppe på en utkiksplats på Solvalla och ser på utsikten.
Aika: Ma - pe, klo 9 -1 9, la - su, klo 9 - 15, muut ajat varauksen mukaan.
Paikka: Solvalla
Osoite: Nuuksiontie 82, 02820 Espoo
Yhteyshenkilö: solvalla@folkhalsan.fi
Puhelin: 0400 460 257

Turvallisuustoimentpiteitä

Solvallan Urheiluopiston/Folkhälsanin toimintaohjeet koronanvirustartuntojen ennaltaehkäisemiseksi
1. Käytä kasvomaskia sisätiloissa
2. Pese käsiä
3. Pidä etäisyyttä muihin
Noudatamme viranomaisten, pääkaupunkiseutua koskevia suosituksia kaikessa Solvallan Urheiluopistolla tapahtuvassa toiminnassa. 
Varmistamme mahdollisuuden hyvän käsihygienian ylläpitämiseen ja lisäksi huolehdimme tilojen sekä varustuksen hygieniasta ja säännöllisestä puhdistamisesta. Tiloistamme löytyy käsienpesupaikkoja, käsidesiä sekä desinfiointispraytä ja liinoja varusteiden puhdistamiseen.
Toiminnan pyrimme koordinoimaan siten että eri asiakasryhmät ovat omissa tiloissaan, jotta keskinäiset kontaktit muiden ryhmien kanssa minimoidaan. On erittäin tärkeää, että seuraatte annettua ohjelmaa ja aikatauluja. Asiakkaan tulee aina sopia Solvallan henkilökunnan kanssa mahdollisista muutoksista, esimerkiksi tilavarausten suhteen. Mahdolliset muut tarkemmat toimintaohjeet ryhmänne osalta, saatte varausvahvistuksen yhteydessä.
Mikäli olette varanneet meiltä ohjattua toimintaa, ottavat ohjaajamme ryhmät vastaan ulkona olevilla tapaamispisteillä (Areenan edessä 1- 3 & 4 Haltiaa vastapäätä), jotta vältymme ylimääräiseltä oleskelulta sisätiloissa. Osallistuakseen Solvallan toimintaan edellytetään, että osallistuja on täysin terve ja oireeton. Jos oireita ilmaantuu, on ryhmänvastaava velvollinen informoimaan tästä sekä katsomaan että oireileva henkilö eristetään etukäteen sovittuun paikaan. Oireilevan henkilön tulee poistua Solvallan alueelta sekä hakeutua asianmukaiseen hoitoon, oman terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaisesti. Jos
tartuntaa epäillään, seuraamme viranomaisten ohjeita jatko toimenpiteistä. Henkilökuntamme on hyvin perehdytetty meidän sisäiseen turvallisuussuunnitelmaan.

Olemme yksi Suomen yhdestätoista urheiluopistosta

Yhteystiedot

  • Karoliina Laaksoharju

   Yksikön päällikkö

  • puh:
   044 788 6252

  • Järjestää urheiluun liittyviä koulutuksia ja tapahtumia Solvallassa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Rasmus Åberg

   Opistokoordinaattori

  • puh:
   044 488 3038

  • Ota yhteyttä