Hyvinge daghem

Folkhälsans daghem i Hyvinge, som ligger väldigt centralt i Hyvinge med parker och natur på gångavstånd, erbjuder småbarnspedagogik, förskoleundervisning, språkbadsinriktad verksamhet och eftermiddagsverksamhet för skolbarn.

Folkhälsans daghem i Hyvinge

Tid: Vardagar kl.7.00-17.00
Plats: Svenska gården i Hyvinge
Adress: Hyvinkäänkatu 44, 05830 Hyvinge
Arrangör: Folkhälsan Välfärd Ab
Kontakt: Anna Holmgren, enhetschef
Telefon: 044 788 3670

Smågruppsverksamhet innebär en barncentrerad, individuell och språkstimulerande vardag. Vi har egen gård och satsar även på Skogsknytte och Skogsmulle verksamhet, och besöker skogen regelbundet. I samma byggnad som daghemmet har vi både gymnastiksal och slöjdsal. Vi är ett diplomerat hälsofrämjande daghem.

Som hälsofrämjande daghem är alltid respekt, relationer, uppmuntran, trygghet och delaktighet närvarande, det här ges oss en röd tråd i helheten. Barnen har rätt till obruten, sund, balanserad uppväxt och utveckling, genom ett aktivt samarbete med vårdnadshavarna. Vi har värderingar som ställer barnet främst.

Blomstrande, nyfikna barn är vårt mål. Alla barn ges möjlighet att växa upp under goda omständigheter, vi ska värna om alla människors lika värde och ge barnen goda förutsättningar för en god hälsa på lika villkor. Vårt mål är att varje barn får den bästa starten inför det livslånga lärandet. Vi har sensitivitet, tid och professionalitet att värna om de viktigaste åren i barnets liv.

Vi har både köpavtalsplatser och privata platser. Svenskspråkiga barn som är bosatta i Hyvinge ska ansöka om plats via Hyvinge stads webbplats. Övriga söker via daghemmet.

Svenska skolan i Hyvinge, med klasserna 1–6, finns i samma byggnad, vilket innebär att vi har ett smidigt samarbete.


Ta gärna kontakt och kom och hälsa på! 

 

Sagt om oss:

 • ”Päiväkodissa tehdään laadukasta varhaiskasvatusta ja henkilöstö on aidosti kiinnostunut lapsista, heidän terveydestään ja kehittymisestään. Olemme erittäin tyytyväisiä päiväkotiin.”
 • ”Mukava ympäristö, lapsi viihtyy hyvin. Hoitajat mukavia ja kohtelevat sekä ohjaavat lasta ihanasti.”
 • ”Härlig, liten, mysig, hälsofrämjande, aktiv, trygg, viktig”
 • ”Bra stämning, personalen har bra relationer till barnen, mångsidig verksamhet”
 • ”Hemtrevligt och vänligt”
 • ”Viihtyisä päiväkoti, jossa lapsemme viihtyy erinomaisesti. Teette tärkeää työtä. Suurkiitokset siitä!”
 • ”Vänligt, positivt, varmt, barnet trivs superbra.”

Kontakt

  • Anna Holmgren

   Enhetschef, Hyvinge daghem

  • tfn:
   044 788 3670

  • Kontakta