Solvalla

Solvalla

Solvalla är ett nationellt idrottsinstitut i Noux, Esbo, vid Noux Långträsk. Naturen är unik och den orörda naturen vid Noux nationalpark är en säregen vildmarksmiljö i södra Finland. Solvalla ligger ca 35 km från Helsingfors centrum, 17 km från Esbo centrum.

Ta kontakt

Vi följer restriktioner och rekommendationer som råder i huvudstadsregionen.
Solvalla Idrottsinstituts inomhus utrymmen är huvudsakligen stängda för all verksamhet, med undantag barn och ungas hobbyverksamhet, yrkesutbildningen samt familjebokningar. Utomhusverksamheten som uthyrning av utrustnings samt uthyrning av kåtan och strandbastun är öppen för familjer.
Alla bokningar bör göras på förhand.

Alla bokningar bör göras på förhand. Kundbetjäningen betjänar via e-post & telefon vardagar kl. 8.30-15.30

Två ungdomar står uppe på en utkiksplats på Solvalla och ser på utsikten.
Plats: Solvalla
Adress: Nouxvägen 82, 02820 Esbo
Kontakt: solvalla@folkhalsan.fi
Telefon: 09 8678 430 (kontrollera öppethållningstiden vardagar 8:00-15:30)

På Solvalla ordnas just nu följande

Klicka på knappen nedan för att visa händelser. Klicka på en händelse för att få mer detaljerad information. Om inget visas finns det för tillfället inga kommande händelser.

Säkerheten på Solvalla

Säkerhetsanvisningar för Solvalla idrottsinstitut/ Folkhälsan för att hindra spridning av coronaviruset
1. Covidintyg krävs av alla som fyllt 16 år, då man vistas inomhus på Solvalla Idrottsinstitut
2. Använd munskydd inomhus
3. Tvätta händer
4. Håll avstånd


Vi på Solvalla idrottsinstitut/Folkhälsan följer myndigheternas restriktioner och rekommendationer som råder i huvudstadsregionen. Enligt myndigheternas restriktioner skall alla som fyllt 16 år och vistas inomhus på Solvalla Idrottsinstitut, visa covidintyg till personalen. Förbered dig även på att visa upp din legitimation på begäran (barn under 18 år kan visa på ett FPA-kort). Grupphandledaren skall informera till personalen om vilka deltagare som är över 16 år. Dessutom skall alla personer från 12 år och uppåt, använda munskydd och hålla avstånd till varandra, då man vistas inomhus.
Vi önskar att ni laddar ner covidintyget färdigt innan besöket, ni hittar det på hemsidan kanta.fi. Pappersversion går också bra. Vår personal har rätt att neka inträde till Solvalla Idrottsinstituts lokaler för en person som inte har ett giltigt covidintyg. Denna policy gäller tillsvidare.
Vi tar säkerhetsanvisningar i beaktande i all verksamhet som ordnas hos oss och ser till att möjligheten för en god handhygien och hygien för utrymmen samt utrustning beaktas. Det finns handsprit utsatt i våra utrymmen samt desinficerings-spray och trasor för utrustning. Vi strävar till att verksamheten koordineras så att olika grupper befinner sig på institutets områden och inomhusutrymmen i egna grupper, så att säkerhetsavstånden mellan andra grupper hålls. Det är därför mycket viktigt att följa program och tidtabeller enligt överenskommet. Kunden bör alltid konsultera Solvallas personal ifall det finns behov av att använda utrymmen som inte kommits överens om på förhand.
Eventuella specifika instruktioner för er grupp, ges i samband med bokningsbekräftelsen. Ifall ni har bokat ledda aktiviteter via oss, så tar ledaren emot kundgruppen utomhus, vid mötespunkterna (1- 3 vid Arenan & 4 mittemot Haltia), för att undvika onödig vistelse inomhus.
Deltagarna i Solvallas verksamhet bör vara friska om symptomfria och det är den grupp-ansvariges uppgift att följa upp detta. Ifall symptom upptäcks så skall den gruppansvarige informera Solvallas personal om detta och sedan isolera personen på en på förhand utsedd plats. Sedan skall den personen lämna Solvallas områden och söka sig till vård och vidare direktiv inom den egna hälsovården. Vid misstanke om en smitta följs myndigheternas anvisningar för vidare åtgärder.

 

MEDDELANDE TILL RESTAURANG VILLA SOLVALLAS KUNDER
Enligt smittskyddslagen inför vi ett covidintyg i Villa Solvalla fr.o.m. 29.11.2021. Covidintyget är i bruk alltid när vi har öppet och krävs av alla som fyllt 16 år. Förbered dig även på att visa upp din legitimation på begäran (barn under 18 år kan visa upp ett FPA-kort). Grupphandledaren har skyldighet att informera restaurangpersonalen om vilka deltagare som är över 16 år. Utöver detta hoppas vi att alla tar hänsyn till att man inte ska komma till restaurangen om man har symptom relaterade till coronaviruset såsom feber, hosta och trötthet och att alla skulle bära ansiktsmask när de går in i restaurangen. Vi önskar att ni laddar ner covidintyg färdigt för varje deltagare, ni hittar det på hemsidan kanta.fi. Pappersversionen går också bra. Vår personal har rätt att neka inträde till Villa Solvalla för en person som inte har ett giltigt covidintyg. Denna policy är giltig tills vidare.

Vi är ett av elva idrottsinstitut i Finland

Kontakt

  • Solvalla reception

  • tfn:
   09 8678 430

  • Kontakta
  • Jimmy Lindfors

   Försäljnings- och bokningsansvarig Solvalla

  • tfn:
   040 166 2385

  • Jimmy är försäljnings- och bokningsansvarig på Solvalla i Esbo

   Visa mer
  • Kontakta
  • Annika Sederholm

   Försäljning och marknadsföring, Solvalla

  • tfn:
   044 788 6277

  • Kontakta
  • Karoliina Laaksoharju

   Idrottsproducent Solvalla

  • tfn:
   050 490 8818

  • Jobbar på Solvalla med utbildningar, idrottsrelaterade evenemang och projekt.

   Visa mer
  • Kontakta