Jakobstad - Gym Axel

Gym Axel

Gym Axel finns på Östanlid i Jakobstad och är öppet för alla, även för dig.

 

Pris

Månadskort 35 euro

Månadskort för pensionärer, arbetslösa, studerande och föräldralediga 30 euro

Hyra för gymmet 60,50 €/timme inkl. moms

Då du köper ett månadskort kvitterar du ut en personlig nyckel vilket möjliggör träning alla dagar kl. 07.00–20.30.
Tid: kl.07.00-20.30
Plats: Östanlid
Adress: Östanpåvägen 32, 68660 Jakobstad
Arrangör: Folkhälsan Välfärd
Kontakt: Yvonn Björkström
Telefon: 044 788 3639

Kom till oss och träna i lugn miljö med fantastisk utsikt över tallskogen - du väljer själv om du vill spela musik eller njuta av tystnaden. I gymmet finns träningsmaskiner av märket HUR, som är enkla att använda och fungerar med tryckluft. Våra fysioterapeuter hjälper dig att få ett personligt kort, som du sätter in i maskinen. Maskinerna känner igen dig och ställer automatiskt in motstånd och ger dig direkt respons på träningen. Gymmet är öppet för allmänheten, men dagtid har Folkhälsans rehabilitering förtur till gymmet.

Behöver du hjälp för att komma i gång med din träning?

På tisdagar kl. 15-16 har vi drop in-gym och du kan komma en gång och prova gratis. Då hjälper och handleder vi dig så du kan träna tryggt och effektivt. Kontakta konditionsskötare Yvonn Björkström.

 

OBS! Vissa tider är reserverade för grupper. Övriga tider är du välkommen att träna när det passar dig.

Kontakt

  • Yvonn Björkström

   Koordinator, Jakobstad och Karleby (telefontid kl.8-9)

  • tfn:
   044 788 3639

  • Min roll som koordinator på Folkhälsan Östanlid innebär att jag tar hand om förfrågningar och bokar in grupper till vårt gym eller till vår omtyckta simbassäng. När jag inte drar egna grupper finns jag i infon vid huvudingången.Sedan många år tillbaka jobbar jag även som konditionsskötare på Östanlid. Jag leder olika grupper och finns även på plats under ”Öppet gym”. När vi ordnar öppet gym kan man komma hit och lära sig hur man använder maskinerna på rätt sätt och samtidigt träna en gång gratis i vårt fina gym. Det bästa med mitt jobb på Folkhälsan är mångsidigheten och flexibiliteten. Det händer mycket i huset och man får träffa många olika typer av människor varje dag. Det gillar jag. Folk brukar beskriva mig som en glad och positiv person som är lätt att samarbeta med. Mina arbetsspråk är svenska och finska.

   Visa mer
  • Kontakta