Personlig coachning i din kost - Folkhälsan
11 augusti 2020

Personlig coachning i din kost

Vill du ha en piggare och gladare känsla i kroppen? Vill du ha bättre frukostvanor och en fungerande måltidsrytm? Eller har du andra önskemål kring dina kostvanor? Nu har du möjlighet att få personlig och privat inspiration och respons av en näringsterapeut och en kostvetare.

Coachningen sker via ett privat och låst instagramkonto som bara du och dina kursledare ser.

– Vi fokuserar på att hitta ett personligt mål för varje deltagare. Siktet är inställt på en hållbar kost och att uppnå just dina mål, när vi tillsammans formulerat dem, säger näringsterapeut Susanna Strandback, sakkunnig vid Folkhälsan.

Under 4 veckor hänger deltagarna tillsammans på ett Instagramkonto som upprättats för bara denna kurs. Du får verktygen av oss för en hållbar kost och hållbara vanor. Instagramkontot fungerar som en kostdagbok.

– Coachandet är enbart stödjande och uppmuntrande. Vi kommer inte med förbud eller extrema kostupplägg som du inte vill eller kan klara av. Under processen får du uppgifter av oss som hjälper dig reflektera över dina målsättningar, säger kostvetare Silvia Englund.

På måndag får varje deltagare en uppgift och ett fokus för den kommande veckan. Söndagar reflekterar du över hur det gått under veckan och funderar över nästa steg i processen.

– Allting börjar med att du skickar information om dig själv, om du har allergier och annat som är bra för oss att veta när vi börjar planera dina målsättningar. Vi utgår från dig, säger Strandback.

Responsen från deltagare som gått kursen tidigare, har varit positiv, här några exempel:

”Jag blev uppmuntrad och sporrad av kommentarer jag fick av kursledarna”
”Det har varit nyttigt att få upp ögonen för ens egna vanor och mönster”
”Tips att hitta behövliga proteinkällor”
”Snabba och tydliga kommentarer”

Kursen börjar inkommande måndag den 17 augusti. Vi hjälper dig med hur du öppnar ett instakonto för just den här kursen.

Vi berättar gärna mera: susanna.strandback@folkhalsan.fi 
Tfn 040 839 5598

Läs mer om kursen nedan: "Fokus på din kost - personlig feedback" 

Kommande kurser

Klicka på kursen för att få mer information

2 st. i