Välmående arbetsplats

En välmående arbetsplats

Den viktigaste resursen på varje arbetsplats är personalen. Vi vet att ni redan nu stöder och tar hand om er personal på olika sätt. Men ensam är inte alltid stark. Nu vill vi erbjuda er en möjlighet att tänka mera långsiktigt och hållbart när det gäller att stöda er personal.

Hur? Genom anpassad träning där vi stöder din personal under längre tid (ett år). 

Vi coachar, hjälper, bollar idéer och följer upp. Vårt fokus är er personal och vi jobbar alltid utgående från varje individs egna målsättningar. Vi vill att alla i personalen ska kunna fungera så bra som möjligt – både på arbetet och i vardagen.

Konceptet ”En välmående arbetsplats” bygger på att man skapar hälsosammare rutiner för den enskilda medarbetaren: man lär sig att hitta balans i vardagen, skapar tid för återhämtning, ägnar sig åt fysisk och funktionell träning (styrka, rörlighet osv.), och man gör allt det här tillsammans med oss. Vi har även bred erfarenhet inom följande områden: muskelspänningar, smärtor, förändrade andningsmönster och stress.

Det här långsiktiga tänket gynnar både individen och företaget eftersom målet är medarbetare med mindre sömnsvårigheter, smärtor och sjukskrivningar. Det är ni värda.

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

För mer information, vänligen kontakta:

  • Heidi Bergman

   fysioterapeut, Östanlid

  • tfn:
   044 788 3680

  • Har du någon typ av smärtproblematik? Då har du kommit rätt! Jag arbetar som fysioterapeut på Östanlid i Jakobstad och jag hjälper dig gärna att hitta en meningsfull terapi som vi kan förankra i din vardag. Jag ger individuell terapi och vattenterapi. Varje enskilt möte är viktigt för mig och jag strävar efter att se individen som en psykofysisk helhet. Jag jobbar med kroppskännedom utgående från vars och ens egna resurser, och jag använder mycket humor i mitt arbete. Som fysioterapeut är jag närvarande och trygg, och jag ser det som en stor rikedom att varje dag få vara med och påverka andra människors liv. Jag är fullständigt tvåspråkig och kan också arbeta på engelska.

   Visa mer
  • Kontakta