Unna dig frisk luft och rörelse – vinn en elcykel! - Folkhälsan

28 januari 2020

Unna dig frisk luft och rörelse – vinn en elcykel!

Det är igen dags för Folkhälsans motionskampanj, som pågår mellan den 1 februari och 30 april 2020. Under vårens populära motionskampanj är det fritt fram för vem som helst att samla motionspoäng. En halvtimme motion = en motionspoäng. Alla motionsformer räknas, också vardagsmotionen.

Varje månad lottas vinster ut, och när motionskampanjen är avslutad lottas en Helkama-elcykel ut bland alla deltagarna. Elcykeln kan bytas ut mot en traditionell cykel om så önskas.

Bli gärna en motionsinspiratör och uppmuntra andra att motionera med Folkhälsan genom att ladda upp foton på sociala medier och tagga dina inlägg med #fhmotion.

Aktuell info om kampanjen får du genom att gilla Folkhälsans motionskampanj på Facebook.

Var fyller jag i motionspoäng?

Motionspoäng kan fyllas i på www.motionskampanj.fi

Information om Folkhälsans motionskampanj hittar du också här.

Efter att du registrerat dig kan du snabbt logga in på din personliga startsida där du lätt kan notera dina motionspoäng varje dag under kampanjtiden.

Den som hellre fyller i motionspoäng på motionskort kan få tag på papperskuponger via sin lokala Folkhälsanförening eller genom att kontakta Anna-Lena Blusi, e-post: fornamn.efternamn@folkhalsan.fi, eller tfn 050 542 8176.

Du kan komma med när som helst under kampanjtiden.

Har du varit med tidigare år och minns dina inloggningsuppgifter är det bara att logga in på din personliga sida där du kan fylla i motionspoäng. Är du ny deltagare och saknar konto ska du först registrera dig.

Ju flera månader man kommit upp i 40 motionspoäng, desto större chans har man i slututlottningen av huvudvinsten.

För att delta i slututlottningen bör papperskupongen vara oss tillhanda senast den 15 maj. Fyller man i på nätet deltar man automatiskt i slututlottningen.

Den som har minst 40 poäng/månad är med i utlottningen av fina månadsvinster. Utlottningen sker efter den 15 varje månad.

Använder man papperskupongen ska man klippa ut kupongen längs den streckade linjen och posta den i ett kuvert varje månad till följande adress:

Folkhälsans motionskampanj
Rådhusgatan 25
65100 VASA

Bild på huvudvinsten, en Helkama elcykel nedan: