Må bra-konceptet

Träna tillsammans och må bra på jobbet!

Arbetsglädje är viktigt. Men för att må bra på jobbet behöver varje medarbetare må bra i sig själv. Därför har vi utvecklat ett koncept som fokuserar på individanpassad gruppträning och långsiktig hälsa.

Må bra-konceptet innebär att dina medarbetare väljer aktiviteter från vårt utbud (på Östanlid eller annan plats) och tränar i grupp, det blir just den typ av träning som medarbetarna har behov av.

Vi erbjuder bland annat vattengymnastik, gymträning, kroppskännedom och energigivande avslappning. Komplettera med inspirationsföreläsningar eller samarbetsövningar och teamwork.

Vi skräddarsyr konceptet enligt dina medarbetares behov. För att minimera tidsåtgången kan man till exempel bygga upp Må bra-konceptet på den egna arbetsplatsen.

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.

För mer information, vänligen kontakta:

  • Andreas Svenfelt

   fysioterapeut, Östanlid

  • tfn:
   044 066 5719

  • Jag arbetar som fysioterapeut på Östanlid och mina klienter är framför allt vuxna med neurologiska sjukdomar, men också personer med smärta i stöd- och rörelseorganen. I terapin jobbar vi tillsammans med att upprätthålla den nuvarande funktionsförmågan och lär oss också nya saker. Rörelseglädje är viktigt för mig i mitt arbete som fysioterapeut, och jag vill att mina klienter ska kunna fungera så bra som möjligt i vardagen. Jag är en bra lyssnare och väldigt engagerad i mitt jobb. Som fysioterapeut har jag förmånen att få lära mig nya saker hela tiden, vilket jag uppskattar, och jag tycker om att följa med vad som händer i forskningen kring fysioterapi. Kunskapen bär jag sedan med mig i mötet med klienterna. Mina arbetsspråk är svenska, finska och engelska.

   Visa mer
  • Kontakta
  • Heidi Bergman

   fysioterapeut, Östanlid

  • tfn:
   044 788 3680

  • Har du någon typ av smärtproblematik? Då har du kommit rätt! Jag arbetar som fysioterapeut på Östanlid i Jakobstad och jag hjälper dig gärna att hitta en meningsfull terapi som vi kan förankra i din vardag. Jag ger individuell terapi och vattenterapi. Varje enskilt möte är viktigt för mig och jag strävar efter att se individen som en psykofysisk helhet. Jag jobbar med kroppskännedom utgående från vars och ens egna resurser, och jag använder mycket humor i mitt arbete. Som fysioterapeut är jag närvarande och trygg, och jag ser det som en stor rikedom att varje dag få vara med och påverka andra människors liv. Jag är fullständigt tvåspråkig och kan också arbeta på engelska.

   Visa mer
  • Kontakta