Må bra-dagar

Mera energi, kraft och välmående!

Vi kan erbjuda kraft, energi och välmående i form av skräddarsydda Må bra-dagar för dig och dina medarbetare. Kanske behöver du och dina kollegor en avkopplande dag tillsammans ute i naturen? Kanske vill ni ha en rolig och annorlunda dag där ni lär känna varandra bättre?

Fysisk och psykisk hälsa i kombination med social samvaro är centrala faktorer för vårt välbefinnande. Våra Må bra-dagar ger dig allt detta! Den natursköna miljön runt Östanlid passar utmärkt för motion, avkoppling och roliga samarbetsövningar.

Inomhus har vi möjlighet att erbjuda vattengymnastik i vår varma bassäng, cirkelträning i vårt gym eller avslappningsövningar om ni vill ha fokus på det. 

Hos oss finns även tillgång till konferens- och möteslokaler. Vi föreläser gärna om stresshantering, kroppskännedom eller ger deltagarna konkreta råd och tips att ta med hem. Vi ordnar också föreläsningar i samarbete med utomstående aktörer för att kunna möta dina behov och önskemål.

Vill ni hellre ha Må bra-dagen på någon annan plats så ordnar vi givetvis det.

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

För mer information, vänligen kontakta:

  • Heidi Bergman

   fysioterapeut, Östanlid och Karleby

  • tfn:
   044 788 3680

  • Har du någon typ av smärtproblematik? Då har du kommit rätt! Jag arbetar som fysioterapeut på Östanlid i Jakobstad och jag hjälper dig gärna att hitta en meningsfull terapi som vi kan förankra i din vardag. Jag ger individuell terapi och vattenterapi. Varje enskilt möte är viktigt för mig och jag strävar efter att se individen som en psykofysisk helhet. Jag jobbar med kroppskännedom utgående från vars och ens egna resurser, och jag använder mycket humor i mitt arbete. Som fysioterapeut är jag närvarande och trygg, och jag ser det som en stor rikedom att varje dag få vara med och påverka andra människors liv. Jag är fullständigt tvåspråkig och kan också arbeta på engelska.

   Visa mer
  • Kontakta