Baby- och familjesiminstruktörskurser

Utbilda dig till baby- och familjesiminstruktör

Kom med - ett härligt jobb med småbarnsfamiljer

För att kunna utbilda dig till babysiminstruktör och familjesiminstruktör ska du vara utbildad simlärare. Kursen ger dig färdighet att leda babysim på ett säkert och genomtänkt sätt. Vi ordnar årligen en kurs i Nyland och en i Österbotten.

En mamma håller sitt barn i famnen i simbassängen och bebisen leker med en röd boll.

Som baby- och familjesiminstruktör får du träffa nya människor, stöda nyblivna föräldrar, ta del av barnens utveckling och familjernas vardag.

Familje- och babysiminstruktören introducerar den underbara vattenvärlden till familjerna, möjliggör mångsidiga och säkra upplevelser för barnet och får ta del av barnets och föräldrarnas nyfikenhet och glädje. Det är ett härligt jobb som går att kombinera med studier, jobb och då du är hemma med barn.

Kursen omfattar 50 timmar, vilket inkluderar praktiska övningar i simhallar där det ordnas babysim. Av deltagarna förväntas 100 procents närvaro.

Kommande kurser och utbildningar

Klicka på en kurs om du vill få fram mer detaljerad information. Om du vill fråga om kommande kurser kan du kontakta en av personerna längst ned på sidan.

Frågor och svar

Jo, du måste delta i båda mdulerna och vi förväntar oss 100 procents närvaro.

Det går bra att delta i en modul i Nyland och i en modul i Österbotten.

Du ska först gå simlärarutbildningen och efter det kan du delta i baby- och familjesiminstruktörskursen.

Viktigt att veta

Kursen omfattar 50 timmar, vilket inkluderar praktiska övningar i simhallar där det ordnas babysim. Praktiken under kursveckosluten ordnas i olika hallar i Nyland och Österbotten. Av deltagarna förväntas 100 procents närvaro.

Anmälan är bindande. En eventuell annullering av ska du göra senast två veckor före kursstarten. Vid annullering som sker 1-2 veckor före kursstarten, debiterar vi halva kursavgiften. Annullerar du mindre än 1 vecka före kursstarten krediterar vi kursavgiften endast mot läkarintyg. Kurspris 310 euro.

Se kurstider ovan. 

Kontakt

  • Ghita Johansson

   Simkoordinator i Nyland

  • tfn:
   044 788 3756

  • Ghita jobbar som simkoordinator i Nyland. Hon planerar och ordnar aktiviteter och utbildningar inom babyberöring.

   Visa mer
  • Kontakta