Esbo Solvalla - Långträsk

Mötesrum Långträsk

Välkommen till Solvallas Centers nya mötesrum som erbjuder en inspirerande miljö för olika möten och utbildningar!

Pris

120 €/h för hela utrymmet

eller 50€/h per del

Solvalla Centers mötesrum Långträsk erbjuder ett inspirerande och mångsidigt utrymme som möter alla dina mötesbehov. Utrymmet rymmer bekvämt cirka 50 personer och de flexibla mellandörrarna gör att det snabbt kan modifieras till tre grupparbetsutrymmen efter dina behov.

I Långträsk finns ett stort justerbart mötesbord samt minde borde med hjul. Vid det justerbara bordet kan du välja att ha ett stående möte för en energisk och interaktiv atmosfär eller ett sittande möte för bekvämlighet och koncentration. Aktiva stolar runt bordet erbjuder bekvämlighet och ergonomi, och totalt kan 14 personer sitta vid bordet samtidigt. Övriga bord är utrustade med hjul så du kan snabbt och lätt modifiera ordningen efter dina behov.

När det kommer till mötesteknik har Långträsk allt du behöver. Det finns två skärmar i utrymmet, vilket gör det möjligt att enkelt dela presentationer med alla deltagare. Dessutom har mötesrummet teknik som stöder hybridmöten, vilket möjliggör att ha med distansdeltagare på mötena. Du kan också använda whiteboardtavlan i rummet.

Långträsk erbjuder mer än bara utrymme – det erbjuder en inspirerande miljö och möjlighet att skapa nya idéer och lösningar. Oavsett om det är ett affärsmöte, en workshop eller ett teammöte är detta utrymme utformat för att stödja ett effektivt arbete.

Kontakt

  • Solvalla reception

  • tfn:
   0400 460 257

  • Kontakta
  • Jimmy Lindfors

   Försäljnings- och bokningsansvarig Solvalla

  • tfn:
   040 166 2385

  • Jimmy är försäljnings- och bokningsansvarig på Solvalla i Esbo

   Visa mer
  • Kontakta