Naturkraft

Naturkraft för familjer

Ta dig ut i naturen tillsammans med din familj och upplev naturens potential. Att få en nära relation till naturen redan från tidig barndom är betydelsefullt.

Följ oss på Facebook

NaturKraft vill erbjuda sköna stunder tillsammans med din familj ute i det gröna. NaturKraft projektet skapar vi nya möjligheter för småbarnfamiljer att utnyttja naturen som kraftkälla. NaturKraft-träffar går ut på att vi tillsammans skapar inspirerande och lätta sätt att vistas i naturen. Kom med och njut av familjetid, rörelseglädje och må bra tillsammans. Hitta länkar till lokala grupper längst ner på sidan.


Naturen är en resurs för alla.
Naturen har positiv inverkan på hälsa och välbefinnande, utvecklar barnens koncentrationsförmåga, deras motoriska färdigheter och sociala förmågor. Lek i naturlig miljö stärker även kreativitet och problemlösning. Naturen sänker vår stressnivå och fungerar som en återhämtande faktor för oss alla, samtidigt som kravlös gemensam tid har en positiv inverkan på familjens relationer. En del av projektet går ut på att öka kunskapen och medvetenheten om naturens positiva inverkan på vårt välbefinnande.

 Naturkraft för familjer är ett treårigt samarbetsprojekt med bland annat Suomen Latu som samarbetspartner. Projektet finansieras av STEA.

Kommande kurser och träffar

Välj din region för att se kommande kurser och träffar. Om inga regioner visas så finns det för tillfället inga kurser insatta.

Följ oss på Instagram och Twitter

Delta i projektet

Information om att delta i projektet

Här informerar vi om kommande kurser och utbildningar. 

Delta tillsammans med din familj i våra naturträffar. Gå med i NaturKraft gruppen närmast dig via Facebook.

Ni får kravlöst vara med i verksamheten genom att delta i NaturKraft träffar.

Kontakt

  • Annika Wiklund-Engblom

   Projektledare

  • tfn:
   044 788 3789

  • Annika jobbar med projektet Naturkraft

   Visa mer
  • Kontakta
  • Nea Törnwall

   Projektledare

  • tfn:
   044 788 3778

  • Nea jobbar med projektet Naturkraft

   Visa mer
  • Kontakta