Töihin Folkhälsanille

Töihin meille?

Tervetuloa Folkhälsanille! Olemme perheystävällinen työpaikka ja terveyttä edistävä organisaatio, jonka juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Työkielemme on ruotsi, mutta sinun ei tarvitse osata kieltä hyvin alusta lähtien, ruotsia voi oppia pikkuhiljaa työn kautta. Folkhälsan on alati kehittyvä organisaatio. Tästä syystä etsimme koko ajan uusia työntekijöitä.

Hoitajamme kertovat työstään

Millainen on hyvä hoitaja? Asukkaat kertovat

Avoimet työpaikat

Lisää vapaita työpaikkoja löydät ruotsinkielisiltä sivuiltamme.

Folkhälsan työnantajana

Folkhälsan on Suomen suurin ruotsinkielinen sosiaali- ja terveysalan järjestö. Meillä on noin 1 300 työntekijää monissa erilaisissa tehtävissä. Folkhälsan tuottaa sosiaali- ja terveysalan palveluita, ja tutkimuskeskuksemme työllistää noin 200 henkeä. Monet asiantuntijoistamme työskentelevät terveyden edistämisen parissa. Folkhälsan vaikuttaa sellaisen yhteiskunnan puolesta, jossa terveys ja elämänlaatu ovat keskipisteessä.

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, tutustu henkilöstöpooliimme. Voit täyttää avoimen hakemuksen henkilöstöpooli-ilmoituksen kautta. Yhteystiedot löydät sivun lopusta.

Tartuntatautilain kalenterivuonna 2022 voimassa olevan muutoksen mukaan työnantajan tulee huolehtia siitä, että kaikilla työntekijöillä sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille tai potilaille, on riittävä koronarokotesuoja.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Folkhälsanilla sosiaali- ja terveydenhuollon parissa työskentelevillä työntekijöillä on oltava riittävä suoja covid-19-tautia vastaan. Riittäväksi suojaksi lasketaan rokotus, äskettäin sairastettu covid-19-tauti, tai lääkärintodistus lääketieteellisistä syistä, joiden vuoksi rokotetta ei voi ottaa.

Kuvia työpaikoiltamme

Yhteystiedot

  • Cecilia Ehrnrooth

   HR-päällikkö

  • puh:
   050 331 0244

  • Ota yhteyttä
  • Henkilöstöpooli

   Rekrytointi

  • Lena ja Mikaela vastaavat Folkhälsanin sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavan yrityksen rekrytoinnista sekä henkilöstöpoolista.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä