Valhalla Family

Valhalla Family 21.8.2022

Ota vastaan hauska haaste vaihtelevalla ja luonnonläheisellä esteradalla Norrvallan alueella. Family-rata on n. 4 kilometrin pituinen, joten se sopii 5–12-vuotiaille lapsille.

Kisan aikana teitä kannustaa muun muassa suohirviö Paddalspotten, ja kisan lopussa kohtaat mutamaamme. Tätä seikkailua perheenne tai joukkueenne ei hetkessä unohda.

Haluatko osallistua, mutta sinulla ei ole aikuista, jonka kanssa osallistua?

Jos haluat osallistua kisaan, mutta sinulla ei ole aikuista, jonka kanssa osallistua, voit ilmoittautua osoitteeseen valhalla@folkhalsan.fi jolloin joku liikunnanohjaajistamme osallistuu kisaan kanssasi.

Kisa-alueen kartta (klikkaa kuvaa nähdäksesi kartta isompana):

Ilmoittaudu

1 kpl. alueella
 • Valhalla Family

  Paikka : Norrvalla - Ulkona Norrvalla
  Aloituspäivämäärä : 21.08.2022
  Kurssin hinta : 30,00 €

Ennen kisaa

Ensimmäinen lähtö on klo 11, seuraavat lähtöryhmät (enintään 30 osallistujaa/ryhmä) 5 minuutin välein. Ensimmäinen lähtö on ns. eliittilähtö. Ilmoittautuessasi voit valita haluamasi lähtöajan.

Ilmoittaudu viimeistään neljä päivää ennen tapahtuma kotisivun kautta. Voit myös ilmoittautua paikan päällä kilpailupäivänä kilpakansliassa, joka avautuu 60 minuuttia ennen päivän ensimmäistä lähtöä. Mahdollisuus jälki-ilmoittautumiseen voi olla rajoitettu Covid-19 tilanteen takia.

20 5. saakka = 20 € / osallistuja

20.7. saakka = 25 € / osallistuja
17.8. saakka = 30 € / osallistuja
Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä = 35 € / osallistuja

Mahdollisuus jälki-ilmoittautumiseen voi olla rajoitettu Covid-19 tilanteen takia.

Ilmoittauduttuasi saa automaattisesti 14 vuorokautta voimassa olevan maksulinkin. Jotta pääset nauttimaan halvemmasta hinnasta, tulee maksu suorittaa ennen seuraavaa hinnannousupäivää.

Osallistujien käytössä on pukuhuoneet ja suihkut; kisan jälkeen osallistujat pääsevät halutessaan myös saunaan Norrvallassa.

Käyttö voi olla rajoitettu Covid-19 tilanteen takia.

Ota yhteyttä

  • Joakim Träskelin

   Yhteyshenkilö Pohjanmaalla

  • puh:
   050 585 0782

  • Työskentelee Norrvallassa koulutusten sekä urheilutapahtumien ja -projektien parissa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä