Aktivitetslots

Aktivitetslotsen på Åland

Aktivitetslotsen på Åland finns till för alla seniorer som vill hitta nya meningsfulla aktiviteter och få ett större socialt umgänge.

Känner du dig ensam ibland och upplever att du blivit mindre aktiv? Vill du utvecklas i en positiv riktning, känna mera mening i ditt liv och få ett större socialt umgänge?

Aktivitetslots Annette Hagman vid Folkhälsan på Åland finns till för dig för att stöda och funderar tillsammans med dig på vilken riktning och möjliga aktiviteter som skulle kännas meningsfulla för dig och förbättra din livskvalitet. Aktivitetslotsen hjälper och stöttar dig i den riktning som du själv önskar - allt görs i samarbete.

Ambitionen är att fånga upp äldre som upplever ensamhet och på så sätt minska risken för social isolering.

Ta kontakt så hjälps vi åt att komma vidare!

Kontakt

  • Annette Hagman

   Aktivitetslots för seniorer, stöd för närståendevård på Åland

  • tfn:
   018 527 063

  • I mitt arbete som aktivitetslots hjälper jag gärna dig som känner dig ensam, har svårt att hitta en meningsfull aktivitet eller har problem med att välja i det utbud av aktiviteter som finns. Hjälpen är avgiftsfri och riktar sig till alla åländska seniorer. Jag ansvarar även för stödet till närståendevårdare vid Folkhälsan på Åland. Ta kontakt om du har frågor, idéer eller annars bara vill prata.

   Visa mer
  • Kontakta