Babysim Åland

Välkommen på babysim på Åland!

Babysim är familjens glada lekstund. Barnet och föräldrarna får njuta av att vara i vattnet tillsammans. Lektionen leds av en babysiminstruktör. Gemensamma sång- och lekstunder. Individuell handledning av instruktören.

En baby i simbassängen håller i en gul boll, en vuxen hjälper barnet att flyta.

Till höstens första kursstart är det alltid nyanmälan för alla, då väljer man den grupp som passar barnet och familjen. Till de övriga kursstarterna anmäler man sig genom en köanmälan där man fyller i önskad simdag. Om anmälan är öppen kan du anmäla barnet till den kursstart då barnet är 3 månader eller äldre, vill man anmäla sig före det ”sparas” anmälan till följande kursstart.

Barnet kan vara med på babysim från 3 månader, om barnet väger minst 5 kg, till cirka 2 års ålder. Är barnet vid starten äldre än 2 år kan man anmäla sig till småbarnssim.

Anmäl dig till babysim

Genom att klicka på en grupp får du upp mer information om gruppen. Vi skickar ut mera information närmare kursstarten. Om du har några problem med anmälningen eller har några frågor, vänligen ta kontakt med simkontoret (kontaktuppgifter nedan) så hjälper vi dig.

9 st. i

Viktigt att veta

Här hittar du grundläggande information kring våra arrangemang.

Simstunden är 30 minuter och det är utbildade babysiminstruktörer som handleder familjerna.

Vår verksamhet har 5 kursstarter per år, två på hösten och tre på våren. Till första kursstarten på hösten är det alltid nyanmälan för alla. Till de därefter följande kursstarterna anmäler sig de nya deltagarna genom en köanmälan där man fyller i önskad simdag. Man fortsätter automatiskt till följande kursstart om man inte avbokar sin plats. Till varje kursstart har vi också nybörjargrupper för de yngre barnen som är nya.

Uppsägning av sin simplats till följande kursstart ska ske till simkontoret enligt det datum som ni får i informationsbrevet före kursstarten.

Åldersgränserna för babysimmet är från 3 månader, och minst 5 kg, till ca 2 år.

Man har möjlighet att simma in missade tillfällen.

Informationstillfälle om babysim ges före varje kursstart, även de som inte är anmälda är välkomna. Ingen anmälan behövs.

Bästa babysimmare,

Den 25.5.2018 upphörde personuppgiftslagen och den ersattes av EU:s allmänna dataskyddsförordning. I likhet med tidigare behandlar vi dina personuppgifter enligt gällande lag och god praxis så att vi smidigt kan betjäna dig utan att känsliga uppgifter sprids. All vår behandling av dina kunduppgifter är en direkt följd av ditt kundförhållande med oss och vi behandlar enbart uppgifter som är relevanta för kundförhållandet.

För vår kurs- och gruppverksamhet innebär det att ledare har tillgång till dina kontaktuppgifter och annan information som ansluter sig till kursen, och bevarar dem på ett sätt som tar hänsyn till uppgifternas natur och de omständigheter under vilka verksamheten äger rum.

Vi värnar om din rätt till dina uppgifter och att de är korrekta. Ytterligare information hur vi behandlar personuppgifter som du lämnar åt oss hittar du genom att klicka här.

Frågor och svar

Informationen under frågor och svar är riktgivande, babysimkontoret svarar gärna på frågor om det är något du undrar över.

Ni kan anmäla er så fort babyn är född.

Jo, det kan ni med fördel göra. Ni kan också börja simma i en alternativ grupp och flytta över till den önskade gruppen då det blir en ledig plats i den.

Simning är också bra för barn med särskilda behov, kontrollera med er läkare först vad som gäller för just ert barn.

Vi rekommenderar att babyn inte har en simblöja. Vi rekommenderar en babysimbyxa med resår i midja och vid låren.

Ni betalar för platsen i gruppen. Man kan ta igen missade simtillfällen genom kompensationssimning. Om barnet är sjukt under tre tillfällen eller fler under en kurs, kan man lämna in sjukintyg för alla de missade tillfällena och får då kompensation för dessa.

Informationstillfällena är öppna för alla som är intresserade av babysim. Ingen förhandsanmälan behövs.

Kontakt

    • Babysim Åland

    • tfn:
      018 527 046

    • Kontakta