Uudet, nykyaikaiset kokoustilat ovat valmiina yhdistyksille ja yrityksille Folkhälsan Solvallassa - Folkhälsan
08 kesäkuuta 2023

Uudet, nykyaikaiset kokoustilat ovat valmiina yhdistyksille ja yrityksille Folkhälsan Solvallassa

Folkhälsan Solvallassa on tehty purku-, uudis- ja korjausrakentamista jo jonkin aikaa. Ennen Gillesgårdenina tunnettu rakennus on purettu ja korvattu täysin uudella rakennuksella, joka on kuitenkin ulkoisesti säilyttänyt arkkitehtonisesti suojellun alkuperäisen muodon. Uusi rakennus ja remontoitu liikuntasali sekä Villa Solvalla ravintola muodostavat yhdessä Solvalla Center kokonaisuuden.

Maanantaina 12.6. klo 13–16 Folkhälsan Solvallassa vietetään avoimien ovien päivää.
Ilmoittautuminen ja lisätietoa alempana artikkelin lopussa.

Det nya stora och avlånga mötesrummet Långträsk fotat genom glasfönstren inne i den nya byggnaden

– Uuden rakennuksen ansiosta pystymme palvelemaan paremmin eri ryhmiä, kuten yhdistyksiä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Meillä on nykyaikaiset noin 50 hengen kokoustilat, joissa voi järjestää perinteisten kokousten lisäksi myös hybridikokouksia tai terveyttä edistäviä kokouksia taukojumppineen ja seisomapöytineen, kertoo Folkhälsan Solvallan urheiluopiston yksikönpäällikkö Karoliina Laaksoharju.

Käytännön esimerkkinä voisi olla kokouspäivä yritysryhmälle, joka tulee Solvallaan ensin stressinhallintaluennolle ja sitten nauttimaan Nuuksion metsistä.

Runsaan 10 miljoonan investointi

Folkhälsan panostaa voimakkaasti Folkhälsan Solvallaan, ja kiinteistöpuolen investointien kokonaissumma on runsaat 10 miljoonaa euroa vuosina 2022–2024. Vaihe II, nyt valmistunut osa, pysyi sekä aikataulussa että budjetoiduissa noin 6,5 miljoonassa eurossa.

– Se on aikamoinen saavutus näinä epävakaina aikoina. Folkhälsanin kiinteistöpäällikkö Dan Brander on yhdessä suunnitteluryhmän kanssa ohjannut hanketta lujalla kädellä. Nyt on vuorossa vaihe III eli opiskelija-asuntolan uusiminen, jonka tulisi suunnitelmien mukaan valmistua syksyllä 2024. Sen jälkeen on vihkiäisten aika, muun muassa kaikille yhteistyökumppaneille ja rahoittajille, kertoo Folkhälsans Fastigheterin toimitusjohtaja Johan Johansson.

Maanantaina 12.6. klo 13–16 Folkhälsan Solvallassa vietetään avoimien ovien päivää.
Tule tutustumaan uusiin tiloihin. Samalla saat tietoa Folkhälsan Solvallan monipuolisista toimintamahdollisuuksista.

Folkhälsan Solvallan osoite:
Nuuksiontie 82, 02820 Espoo.
Espoon asemalta bussi 245A, laituri 32.
Aikataulut löytyy Reittioppaasta hsl.fi

Folkhälsan Solvalla tarjoaa laajasti toimintaa, kursseja, koulutusta ja vapaa-ajan mahdollisuuksia niin perheille, yksityishenkilöille, yhdistyksille kuin järjestöillekin. Lisätietoja on osoitteessa folkhalsan.fi/solvalla.

Ilmoittautuminen avoimien ovien tapahtumaan:
Karoliina Laaksoharju, yksikönpäällikkö, Folkhälsan Solvalla.
Puh. 050 490 8818, sähköposti: karoliina.laaksoharju@folkhalsan.fi

Näytekuvat: Arkitekturum Ab
Muut kuvat (valokuvat): Folkhälsan

Lue enemmän meidän koulutuksista.

Lue enemmän Folkhälsan Solvallasta.