Henkilökohtaiset valmennuspalvelut

Treenaa itsesi kuntoon personal traineriemme avustuksella!

Asiantuntevat valmentajamme auttavat sinua optimoimaan harjoittelusi oman arkesi ja tilanteesi mukaan. Selvitämme yhdessä arjen tilanteesi ja rakennamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Folkhälsans PT erbjuder personlig handledning till de som deltar i Folkhälsans personliga träningstjänster

Hinta

80 euro/tunti

Tarjoamme henkilökohtaisia valmennuspalveluja niin yksityishenkilöille, ryhmille kuin yrityksillekin. Asiantuntevat valmentajamme auttavat sinua optimoimaan harjoittelusi oman arkesi ja lähtötilanteesi mukaan. Selvitämme yhdessä tilanteesi ja rakennamme tavoitteisiisi sopivan kokonaisuuden. Tiimiimme kuuluu koulutettuja valmentajia, joilla on Euroopan suurimman kuntoliikuntaliiton FISAFin ja EuropeActiven myöntämä lisenssi.
Kaikki pakettimme ovat räätälöityjä: pohdimme yhdessä, mikä olisi sinun kannaltasi hyödyllisin personal trainer -tapaamisten määrä. Pohdimme harjoittelusuunnitelmaasi ja parasta tapaa edetä kohti tavoitteitasi seuraavien pohjalta:

Harjoittelun aloittaminen

Jotta harjoittelusi pääsee alkuun, suosittelemme, että tapaat personal trainerin 3–10 kertaa 3–10 viikon aikana. Tarpeen mukaan voimme myös tehdä kuntotestejä, laatia harjoitusohjelmia ja antaa ravitsemusneuvontaa, jotta pääset nopeammin tavoitteisiisi.

Tukea terveystavoitteiden saavuttamiseksi

Jos tuntuu, että olet motivoitunut, mutta haluat apua motivaation säilyttämiseen, suosittelemme, että teemme yhdessä testejä ja laadimme sinulle harjoitusohjelman. Sen jälkeen tapaamme esimerkiksi kerran kuussa ja selvitämme, miten harjoittelusi sujuu.

Kuntoon yhdessä!

Jos harjoittelumotivaatio puuttuu ja tuntuu, että tarvitset enemmän tukea ja apua harjoitteluusi, suosittelemme, että harjoittelemme yhdessä esimerkiksi kuusi kuukautta ja tapaamme 1–2 kertaa viikossa. Voimme tavata myös harvemmin, jos olet valmis hoitamaan osan harjoittelusta omin päin. Laadimme sinulle tietenkin harjoitusohjelman, jota voit seurata tapaamisten välillä. Mitä useammin ja säännöllisemmin harjoittelemme yhdessä, sitä nopeammin pääset tavoitteisiisi!

Yhteisten harjoitustapaamisten lisäksi tarjoamme seuraavia palveluja:

– harjoitusohjelmat
– kuntotestit
– ravitsemusneuvonta
– henkinen valmennus
– sähköposti- ja puhelintuki

Jos et ole varma, kuinka monta tapaamista tarvitset ja mikä sopisi sinulle parhaiten, varaa aika maksuttomaan neuvontaan!

Kysymyksiä ja vastauksia

Voitte sopia yhdessä personal trainerin kanssa, missä ja milloin harjoittelette

Räätälöimme kaikki paketit tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin selvitämme, mikä sinulle sopisi parhaiten!

Personal trainer -pakettimme maksavat 60 euroa/tunti

Tarjoamme erilaisia ryhmäharjoituksia, ryhmätestejä ja luentoja sekä henkistä valmennusta ja neuvontaa