Varustevuokraus

Solvallan varustevuokraus

Tule melomaan Nuuksion Pitkäjärvelle! Solvallassa voit vuokrata kanootin, kajakin, SUP-laudan tai soutuveneen.

Toivomme kaikki varaukset etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Vuokrattavissa!

Kanootti, kajakki, SUP-lauta ja soutuvene

Meiltä voit vuokrata kanootin, kajakin tai SUP-laudan omatoimiseen melontaan Nuuksion Pitkäjärvellä. Vuokrattavana on myös soutuvene.

Kanootit ovat kahdelle hengelle ja kajakit yhdelle. Meiltä löytyy myös yksi kolmen hengen kanootti ja yksi kahden hengen kajakki. SUP-lautojen kantavuus on noin 100 kg.

Vuokraan sisältyy kelluntaliivit.

Huom! Meillä ei ole kuivapusseja, joten kannattaa ottaa oma mukaan, jos löytyy – tavallinen muovipussi toimii myös. 

1 tunti 10 euroa
3 tuntia 25 euroa

Järjestämme myös ohjattua melontaa, kysy aikoja ja vaihtoehtoja!

Maksutavat: kortti tai MobilePay paikan päällä (käteinen käy myös, mielellään tasaraha). Varaukset sähköpostitse tai puhelimitse.

Vuokrauspiste avoinna varaustilanteen mukaan sekä säävarauksella!

Nuuk Norr pop-up shop kesällä 2022!

Kesällä 2022 varustevuokrauksen yhteydessä toimii Nuux Norr pop-up myymälä! Lue lisää alempana sivulla ja tutustu tuotteisiin: www.nuuxnorr.life 

Auki säävarauksella. 

 

Nuux Norr

Nuux Norr -tuotteet valmistetaan käsityönä Nuuksiossa – Nuuxtriben omassa studiossa – laadukkaista ja luonnollisista ainesosista. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. soijavahakynttilät, mood mistit / huonetuoksut, mood rollerit sekä joogabolsterit. Tuotteiden tuoksuina käytetään eteerisiä öljyjä, jotka luovat kullekin tuotteelle ja tuoksulle oman merkityksensä. Toivomme tuotteidemme auttavan sinua pysähtymään kiireisen arjen keskellä ja ottamaan hetken itsellesi. Tuotteiden inspiraation lähteenä on Nuuksion luonto ja elämä kauniissa, puhtaassa pohjolassa. Tuotteet on käsin pakattu ekologisesti ja kauniisti. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme välinevuokraamon yhteydessä toimivaan NUUX NORR Pop Up Shop:iin - löydät meidät sympaattisesta punaisesta puumajasta matkalla rantaan!
Osoite: Nuuksiontie 82. Seuraa opasteita paikan päällä. 

Lue lisää melonnasta

Asiakas meloo aina omalla vastuullaan. Toivomme, että kaikki käyttävät kelluntaliiviä meloessaan. Pysy rannan lähellä, jos tunnet olosi epävarmaksi tai olet aloittelija.

Suosittelemme kanoottia, ellei sinulla ole aiempaa melontakokemusta.

Jos sinulla ei ole kokemusta kajakin melomisesta, suosittelemme käymään Melonnan perusteet -kurssin (lisätietoja alempana).

Alle 16-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana melonnassa. Alle 16-vuotiaat lapset saavat meloa kajakilla, jos heillä on aikaisempaa kokemusta tai jos vanhemmat antavat luvan.

Lapsi voi olla mukana kanootissa aikuisen kanssa. Pienten lasten tulee aina käyttää pelastusliivejä. Meillä on pelastusliivejä lainata, mutta suosittelemme oman käyttöä, jos sellainen löytyy. Ilmoittakaa varauksen yhteydessä, mikäli teillä on lapsia mukana.

Pyydämme asiakasryhmiä pitämään etäisyyttä toisistaan. Vuokraamolta löytyy käsidesiä. Asiakkaan tulee desinfioida mela käytön jälkeen. Lisätietoja saa vuokraamolla.

Yhteystiedot