Varustevuokraus

Solvallan varustevuokraus

Talvella voit vuokrata lumikengät, meiltä löytyy sekä lasten että aikuisten kokoja! Kesällä voit vuokrata kanootin, kajakin, SUP-laudan tai soutuveneen ja lähteä melomaan Nuuksion Pitkäjärvelle.

Toivomme kaikki varaukset etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Vuokrattavissa!

Kesä

Kanootti, kajakki, SUP-lauta ja soutuvene

Meiltä voit vuokrata kanootin, kajakin tai SUP-laudan omatoimiseen melontaan Nuuksion Pitkäjärvellä. Vuokrattavana on myös soutuvene.

Kanootit ovat kahdelle hengelle ja kajakit yhdelle. Meiltä löytyy myös yksi kolmen hengen kanootti ja yksi kahden hengen kajakki. SUP-lautojen kantavuus on noin 100 kg.

Vuokraan sisältyy kelluntaliivit.

Huom! Meillä ei ole kuivapusseja, joten kannattaa ottaa oma mukaan, jos löytyy – tavallinen muovipussi toimii myös. 

3 tuntia 30 euroa

Järjestämme myös ohjattua melontaa, kysy aikoja ja vaihtoehtoja!

Talvi

Lumikengät

Meillä on vuokrattavana lumikenkiä sekä aikuisille että lapsille.

3 tuntia 10 euroa

Lumikenkiä suositellaan käytettävän varrellisten kenkien kanssa. Halutessasi saat mukaan vuokraukseen sauvat.  

Maksutavat: kortti tai MobilePay paikan päällä (käteinen käy myös, mielellään tasaraha). Varaukset sähköpostitse tai puhelimitse.

Vuokrauspiste avoinna varaustilanteen mukaan sekä säävarauksella!

Lue lisää melonnasta

Asiakas meloo aina omalla vastuullaan. Toivomme, että kaikki käyttävät kelluntaliiviä meloessaan. Pysy rannan lähellä, jos tunnet olosi epävarmaksi tai olet aloittelija.

Suosittelemme kanoottia, ellei sinulla ole aiempaa melontakokemusta.

Jos sinulla ei ole kokemusta kajakin melomisesta, suosittelemme käymään Melonnan perusteet -kurssin (lisätietoja alempana).

Alle 16-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana melonnassa. Alle 16-vuotiaat lapset saavat meloa kajakilla, jos heillä on aikaisempaa kokemusta tai jos vanhemmat antavat luvan.

Lapsi voi olla mukana kanootissa aikuisen kanssa. Pienten lasten tulee aina käyttää pelastusliivejä. Meillä on pelastusliivejä lainata, mutta suosittelemme oman käyttöä, jos sellainen löytyy. Ilmoittakaa varauksen yhteydessä, mikäli teillä on lapsia mukana.

Pyydämme asiakasryhmiä pitämään etäisyyttä toisistaan. Vuokraamolta löytyy käsidesiä. Asiakkaan tulee desinfioida mela käytön jälkeen. Lisätietoja saa vuokraamolla.

Yhteystiedot