Perhekahvila

Kohtaamispaikka lasten kanssa kotona oleville

Folkhälsanin perhekahvilaan voit tulla juttelemaan ja seurustelemaan samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa, tai vain saadaksesi vaihtelua arkeen lasten leikkiessä tai osallistuessa johonkin toimintaan.

Fyra barn leker tillsammans med färgglada små klossar.

Arjen kohtaamispaikka

Perhekahvila on yleisnimitys äitikahviloille, vanhempainkahviloille, äiti–lapsi-kahviloille ja avoimille päiväkodeille. Kun sinusta tulee äiti tai isä, huomaat ehkä, että uuden elämäntilanteen onnen ja ilon sekaan mahtuu joskus epävarmuutta ja haasteita – tai vain yksinkertaisesti uusia tilanteita. Näitä asioita voi olla hyvä miettiä toisten aikuisten kanssa, tai joskus tekee hyvää vain lähteä tuulettumaan ja tapaamaan uusia ihmisiä. Sellaista arjen kohtauspaikkaa tarjoamme juuri sinulle.

Perhekahvilat

Jos et löydä perhekahvilaa tästä, kokeile ruotsinkielisen sivun kautta.

Usein kysyttyä

Toiminta on ilmaista, mutta joissakin perhekahviloissa on pieni kahvimaksu. Perhekahviloissa on aina tarjolla pieni välipala, mutta vanhemmat ottavat usein lapsille mukaan lounaan.

Tärkeää tietoa

Sinun ei tarvitse ilmoittautua perhekahvilaan. Voit tulla mukaan milloin tahansa, vaikka jo raskauden aikana. Perhekahvilat ovat kaikki vähän erilaisia: joissakin kahviloissa askarrellaan, kun taas toisissa liikutaan tai kokataan.

Lähes kaikilla perhekahviloilla on omat Facebook-sivunsa, ja niitä kannattaa seurata saadaksesi  tuoreinta tietoa toiminnasta. Ota yhteyttä suoraan perhekahvilan ohjaajaan jos haluat lisätietoa.

Yhteystiedot

  • Sofia Eriksson

   koordinaattori

  • puh:
   044 788 1094

  • Koordinoi toimintaa Porvoossa sekä perhekahvilatoimintaa Uudellamaalla

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä
  • Sandra Jourdan

   Yhteyshenkilö Ahvenanmaalla

  • puh:
   040 062 7435

  • Ota yhteyttä