Matkaopaskoulutus Nordic Travel Arena

Opiskele alan parhaaksi matkaoppaaksi!

Matkaopaskoulutus ei järjestetä syksyllä 2023.

Matkaopaskoulutuksemme avulla sinulla on mahdollisuus työskennellä ympäri maailmaa!  Yhteistyössä Skandinavian suurimman matkaopaskouluttajan Service & Co:n kanssa tarjoamme ainutlaatuisen koulutuskokonaisuuden koostuen 12 viikkosta alustavista opinnoista meillä ja 5 viikkoa ulkomailla.

Hae Opintopolun kautta. 

Två reseledarstuderande sitter vid poolkanten och går igenom dagens schema.

Koulutuksen hinta Norrvallassa

Opinnot ovat ruotsinkielellä.

 

Sisältäen 12+5 viikon opinnot, majoituksen ja lounaan ma-ke Norrvallassa, meno-paluu liput ulkomaille, sekä majoituksen ja puolihoidon matkakohteessa. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja omistaa ajokortin. Opintoihin on mahdollisuus saada opintotukea.

Vaihtoehto 1: 3200 euro sis. opinnot ulkomailla

Vaihtoehto 2: 899 euro sis. työharjoittelu kotimaassa

Suomessa opiskelut koostuvat sekä lähi- että etä-opinnoista ja keskittyvät mm. asiakaspalveluun, ohjaamiseen, liikuntaan ja hyvinvointiin. Ulkomailla ollessa saat käsityksen siitä mitä matkaoppaan työ käytännössä on; arki jossa työsi on elämäntapasi ja jossa keskityt antamaan ihmisille upeita elämyksiä, heidän tärkeimpään aikaan vuodesta- nimittäin heidän loma-aikaan!


Meidän kauttamme saat laajan ja tunnetusti tasokkaan matkaopaskoulutuksen. Koulutus järjestetään yhteistyössä Skandinavian suurimman matkaopaskoulutuksen Service & Co:n kanssa.

Folkhälsan yhteistyössä Service & Co: in kanssa tarjoavat sinulle:
• Matkaopaskoulutuksen
• Ohjaamis- ja johtamistaitoja
• Ohjaamisharjoitteita liikunnan ja hyvinvoinnin saralla
• Vesijumppaohjaajan koulutuksen
• Ensiapukurssin
• Henkilökohtaista kehittymistä
• Elämänmittaisen muiston ja upeita elämyksiä!
• Mahdollisuus työtakuuseen

Työtakuu antaa mahdollisuuksia!
Työtakuu on rekisteröity tavaramerkki yhteistyökumppanimme Service& Co:n kautta. Hänelle jolle työtakuu myönnetään koulutuksen suorittamisen jälkeen, saa työtarjouksen matkailualalta ulkomailta. Työtakuun saamiseksi edellytetään 18 vuoden ikää, ajokorttia sekä koulutuksen tenttien hyväksyttyjä suorituksia.

Tulevia koulutuksia

Ota yhteyttä