Reseledarutbildning Nordic Travel Arena

Bli en av branschens bästa reseledare!

Med vår reseledarutbildning kan du ha hela världen som din arbetsplats! Tack vare vårt samarbete med Skandinaviens ledande reseledarskola Service & Co erbjuder vi ett unikt koncept bestående av 12 veckor studier i Finland och 5 veckors utbildning utomlands.

 Ingen reseledarutbildning startar hösten 2023.

Två reseledarstuderande sitter vid poolkanten och går igenom dagens schema.

Folkhälsans utbildning består av 12 veckors förberedande studier vid Folkhälsan på Norrvalla i Vörå. Efter förberedande studier erbjuds två alternativ.

Alternativ 1
Studera ytterligare 5 veckor i Skandinaviens största reseledarskola Service& Co. Pris 3200 €. 
I priset ingår 12 veckor förberedande utbildning på Norrvalla, lunch och campusboende på Norrvalla måndag-onsdag. Närstudier måndagar-onsdagar, distansstudier torsdagar-fredagar. Eleven deltar i Service & Co:s reseledarskola utomlands fem veckor. Utbildningen är studiestödsberättigad.

Alternativ 2

Fem veckors praktik i Finland och möjlighet att ansöka om jobbintervju till TUI. Pris 899€.
I priset ingår 12 veckor förberedande utbildning på Norrvalla, lunch och campusboende på Norrvalla måndag-onsdag. Närstudier måndagar-onsdagar, distansstudier torsdagar-fredagar. Utbildningen är studiestödsberättigad.

Obs! Vid val av alternativ 2 ansvarar eleven för att ordna praktikplats de fem sista veckorna i Finland. Studeranden har bl.a. möjlighet att ansöka om praktikplats till vår nya samarbetspartner Ingves & Svanbäck (OBS! Beroende på om Covid - 19 läget så tillåter). Bolaget erbjuder förutom bussresor i Österbotten ett mångsidigt utbud av bl.a musikalresor, shoppingsresor och rundresor som ordnas med buss, båt och flyg ut till olika destinationer i bl.a Skandinavien, Europa, Baltikum, Ryssland, USA och Asien.

Sedan starten år 2014 har lite över 100 studerande utexaminerats från Folkhälsan Utbildning Ab:s reseledarlinje. Teman som du studerar under tiden i Finland är bl.a. kundbetjäning, försäljning, handledning av barn och unga, motion och hälsa. Efter förberedande studier får du via vår utländska samarbetspartner Service & Co eller under din praktikperiod här i Finland inblick i vad jobbet som reseledare faktiskt innebär; en vardag där ditt jobb är din livsstil och som handlar om att ge människor en bra upplevelse på den tidpunkt som är den viktigaste på hela året – under semestern! Utbildningskrav är att du har fyllt 18 år och har körkort.

Kommande utbildningar

Klicka på en utbildning för att få mer information

Jobbgaranti

Jobbgarantin är ett registrerat varumärke hos vår samarbetspartner Service & Co. Den som blir kvalificerad för jobbgaranti efter avslutad utbildning, erbjuds ett reellt arbete inom resebranschen. Jobbgaranti gäller endast för dem som åker till Spanien i Service& Co regi. 

Förutsättningarna för att bli kvalificerad för jobbgaranti är att man vid utbildningens slut har klarat obligatoriska tenter, fyllt 18 år och har körkort. Utbildningen i Spanien går på skandinaviska.

Kontakt

  • Lotta Vestlin

   Ansvarig linjeledare för reseledarlinjen

  • tfn:
   044 788 1070

  • Visa mer
  • Kontakta