Töihin Folkhälsanille

Töihin meille?

Tervetuloa Folkhälsanille! Olemme perheystävällinen työpaikka ja terveyttä edistävä organisaatio, jonka juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Työkielemme on ruotsi, mutta sinun ei tarvitse osata kieltä hyvin alusta lähtien, ruotsia voi oppia pikkuhiljaa työn kautta.

Katso kaikki työpaikat täältä (ruotsinkieliset ilmoitukset)

Folkhälsanilla teemme yhdessä töitä paremman, aktiivisemman ja turvallisemman arjen puolesta. Työskentelemme pienten lasten kanssa, jotka uteliaina tutkivat maailmaa. Työskentelemme koululaisten, nuorten, perheiden ja aikuisten kanssa, jotka eri tavoin osallistuvat toimintaamme. Työskentelemme ikäihmisten kanssa, jotka tarvitsevat meitä mahdollistamaan heille toimivan ja antoisan arjen. Voimme keskittyä ihmisläheisen työmme mielekkyyteen ja iloita siitä – ilman että kukaan odottaa, että Folkhälsanin toiminnalla tehtäisiin taloudellista voittoa.

Meillä voit tuntea olosi turvalliseksi. Meille elämä on paljon enemmän kuin pelkkää työtä, mutta tiedämme myös, että se, joka työssään viihtyy, on myös muilta osin tyytyväisempi elämäänsä. Työ Folkhälsanilla on joustavaa, jotta se sopii juuri sinun arkeesi ja elämäntapaasi.

Kehitämme toimintaamme uusiin tutkimustuloksiin nojaten, myös omasta tutkimuskeskuksestamme. Kaikki, mitä teemme, rakentuu tiedon varaan, riippumatta siitä, onko kyseessä ikääntyneen väestön palvelut, lasten itsetunto tai ravitsemusneuvonta. Uskallamme ottaa uusia, toisinaan odottamattomia, askelia ympäröivän maailman muuttuessa.

Sinunkaan ei tarvitse pysyä paikallasi. Folkhälsan on jo 100 vuoden ajan tarjonnut kokonaisen mahdollisuuksien maailman, jossa voi kehittyä ja kokea uutta. Meillä sinäkin voit luoda oman polkusi työelämässä.

Folkhälsan työnantajana

Folkhälsan on Suomen suurin ruotsinkielinen organisaatio, joka tekee työtä paremman terveyden ja elämänlaadun puolesta. Meillä on noin 1 400 työntekijää monissa erilaisissa tehtävissä. Folkhälsan tuottaa sosiaali- ja terveysalan palveluita, ja tutkimuskeskuksemme työllistää noin 200 henkeä. Monet asiantuntijoistamme työskentelevät terveyden edistämisen parissa.

Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, tutustu henkilöstöpooliimme. Voit täyttää avoimen hakemuksen henkilöstöpooli-ilmoituksen kautta. Yhteystiedot löydät sivun lopusta.

Folkhälsanille on 1.1.2023 myönnetty Perheystävällinen työpaikka -tunnus. Väestöliiton myöntämä tunnus osoittaa, että työpaikka kantaa sosiaalista vastuuta ja on sitoutunut tekemään työntekijöilleen mahdollisimman helpoksi perhe- ja työelämän yhdistämisen.

Kuvia työpaikoiltamme

Yhteystiedot

  • Cecilia Ehrnrooth

   HR-päällikkö

  • puh:
   050 331 0244

  • Ota yhteyttä
  • Henkilöstöpooli

   Rekrytointi

  • Mikaela Smee ja Sofie Rikberg vastaavat Folkhälsanin sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavan yrityksen rekrytoinnista sekä henkilöstöpoolista.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä