Lyhytaikaishoito lapsille, joilla on toimintarajoite

Tervetuloa Juniorhemiin

Juniorhem tarjoaa palvelua perheille, joissa on eri tavoin toimintarajoitteisia lapsia ja nuoria. Juniorhem sijaitsee lähellä palveluita, luontoa ja leikkipuistoja Espoossa.

Löydät meidät täältä:

Niittymaantie 10, alapiha
02200 Espoo

Juniorhemin henkilökunta tavoitat numerosta 044 788 1049

Lapset ja nuoret saavat terveyttä edistävää ja mielekästä toimintaa sekä mahdollisuuden solmia kaveruussuhteita. Samalla perheen taakka helpottuu.

Turvallisuus, vapaa-aika ja kaverit

Työskentelemme paljon 3-4 lapsen pienryhmissä. Viikonloppuisin toimiville kaveriryhmille suunnittelemme erilaisia teemoja ja sopivaa toimintaa. Henkilöstö keskittyy työssään lasten vahvuuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin sekä toiminnan ja teemojen suunnitteluun. Ruokalista laaditaan viikoittain niin, että se sopii paikalla oleville lapsille. Ruokaostoksilla käymme yhdessä lasten kanssa, ja laitamme myös ruoan itse yhdessä.

Liikumme pääkaupunkiseudulla paljon bussilla, metrolla, junalla ja raitiovaunulla, kun käymme elokuvissa, konserteissa ja monenlaisissa tapahtumissa tai käymme erilaisissa toimintapuistoissa.


Sisätiloissa ollessamme puuhailemme kaikenlaista: leikimme, muovailemme, pelaamme pelejä, laulamme, musisoimme ja luemme satuja. Lapset osallistuvat päivän ohjelman ja aktiviteettien suunnitteluun.

Henkilöstö

Henkilöstömme on ammattitaitoista ja palvelee sekä ruotsin, suomen että englannin kielellä. Henkilöstö työskentelee kolmessa vuorossa, ja öisin on aina paikalla valvova hoitaja. Lyhytaikaishoidon varaaminen edellyttää omalta kotikunnalta saatua maksusitoumusta.

Yhteystiedot