Valhalla esteratatapahtuma kaikille

Elokuussa järjestetään kahden päivän tapahtuma Folkhälsan Valhalla. Valhalla-tapahtumat ovat haaste, joka sopii kuntotasosta ja iästä riippumatta.

 

Ilmoittaudu

4 kpl. alueella

Tapahtumatietoa

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Haluan ilmoittaa itseni ja kaverini mukaan, mitä teen?

Kaikki ilmoittautumiset tehdään kurssi-ilmoittautumisemme kautta. Aloita luomalla profiili ilmoittautumista varten. Perhetapahtumaan voi huoltaja ilmoittaa kaikki perheenjäsenet saman profiilin kautta.

 

En pääsekään osallistumaan, voinko myydä lippuni eteenpäin?

Jos et itse pääse osallistumaan Valhallaan, voit luovuttaa lippusi edelleen jollekulle toiselle (viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa). Lipun edelleenluovutus toiselle osallistujalle maksaa 10 euroa.

Entä jos sairastuu ennen kisaa?

Lääkärintodistusta vastaan siirretään osallistumisesi seuraavan vuoden Valhallaan. Sairastapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse meihin valhalla@folkhalsan.fi lisätietoja ja neuvoja varten.

 

Voinko ilmoittautua paikanpäällä?

Kyllä. Fun Runiin voi ilmoittautua paikanpäällä, jos tapahtuma ei ole loppuunmyyty. Ilmoittaudu Race officessa, sieltä saat osallistumisnumerosi. Jos ilmoittaudut yksin, voit mahdollisuuksien mukaan mennä samaan lähtöryhmään ystäviesi kanssa – tai seuraavaan vapaaseen starttiryhmään. Maksutapoina ainoastaan kortti tai mobilepay, ei käteistä!

 

Voinko valita itse lähtöaikani?

Valitettavasti ei ole mahdollista valita itse lähtöaikaa. Lähtöajat jaetaan yleensä seuraavilla perusteilla:

 

* Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sitä aikaisempi lähtöaika

* Jos juokset joukkueessa, olette kaikki samassa lähtöryhmässä. Ensimmäisen ilmoittautujan ilmoittautumisaika määrittelee mihin lähtöryhmään teidät sijoitetaan.

Onko ikärajaa?

Kaikki osallistuminen tapahtuu omalla vastuullasi, alle 18-vuotiaana, osallistumiseen tarvitaan vanhempien hyväksyntä. Hyväksymislomake on saatavana osoitteesta valhalla@folkhalsan.fi

 

Milloin saan lähtöaikani?

Lähtölistat julkistetaan kolme päivää ennen tapahtumaa.

Miten löydän paikalle ja onko siellä parkkipaikkoja?

Autolla: Norrvallan osoite on Vöyrintie 305-307, Vöyri.

Kun saavut Norrvallan kampukselle, järjestyksenvalvojat ohjaavat sinua vapaalle parkkipaikalle.  

 

Miten pitkä rata on?

Maastoesterata on 7-8 km pitkä, maasto vaihtelevaa, suota, kuraa ja paljon muuta.

 

Ystäväni osallistuu kisaan, miten voin seurata hänen menoaan?

Esterata muodostuu useista lenkeistä, jotka kaikki alkavat ja loppuvat tapahtuma-alueelle, joten siellä on katsojilla paljon tilaa kannustaa osallistujia. Paikoin myös maastossa on mahdollista katsojille seurata kisan etenenmistä radan vierellä.

 

Onko sisäänpääsymaksua?

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua! Ota mukaan ystävät ja perhe, tule nauttimaan hyvästä ruuasta ja juomasta ja seuraamaan miten osallistujat ylittävät esteensä!

Pitääkö olla tikissä, jotta voi osalistua maastoesteratajuoksuun?

Valhallaan voi osallistua riippumatta siitä miten kovassa kunnossa olet. Fyysistä voimaa tärkeämpää on itsensä haastaminen. Esteemme on suuniteltu siten, että kaikilla on mahdollisuus selvittää ne. Jos haluat kilpailla kaikkein parhaiden kanssa, silloin osallistut Focran sarjaan tai Suomen mestaruuskilpailusarjaan.

 

Onko vettä tarjolla kisan aikana?

Kyllä. Meillä on vesipisteitä reitin varrella.

Onko ensiapu paikalla?

Ehdottomasti! Kokenut ja ammattimainen ensiapuhenkilöstö on paikalla kaikissa tapahtumissamme. Meillä on liikkuva ensiaputiimi,  joka tavoittaa nopeasti myös reitin varrella apua tarvitsevat.

 

Onko ajanottoa?  

Challenge- sarjassa on ajanotto. Lähtökuoressasi saat kolme ranneketta, jotka asetat ranteeseesi. Lisäksi sinulla on numeroliivi.

 

Fun run – sarjassa ei ole ajanottoa. Ei ole liioin stressiä tai paineita  - sinulla ei ole kiire minnekään, vaan voi nauttia ja elää hetkessä. Luonnollisesti voit itse kellottaa oman aikasi ja verrata sitä Challenge- sarjan aikoihin!

 

Family -tapahtumassa ei liioin ole ajanottoa – pääasia on, että teillä on hauskaa!  

 

Tarviiko hanskoja?

Jos on sateista, voi olla hyvä ottaa omat hanskat mukaan. Hanskat antavat hiukan lisäsuojaa ja -otetta, jokainen päättää itse miten, milloin tai jos haluaa käyttää hanskoja kisan aikana.

 

Millaiset kengät ovat hyvät?

Maastoesteratajuoksussa on hyvä olla mukavat kengät, jossa on pitävä pohja ja tasapaino.Maastokengät tai juoksukengät ovat yleensä hyvä valinta, koska ne vaimentavat ja suojaavat jalkoja ja samalla pito on hyvä. Hengittävät, nopeasti kuivuvat kengät ovat hyvät, koska radalla on myös vesiesteitä. Goretexkengät tai kumisaappaat eivät ole kovin käytännölliset, koska ne eivät päästä vettä ulos kengästä.  

Millaiset vaatteet kannattaa laittaa?

Käytännölliset ja mukavat; tässä muutamia vinkkejä:

1. Treenivaatteet:  Kevyet ja joustavat treenivaatteet mahdollistavat vapaan ja mukavan liikkuvuuden..

2. Pitkät vai lyhyet lahkeet? Oman mieltymyksen ja olosuhteiden mukaan, valitse lyhyet tai pitkät lahkeet suojaamaan pahimmilta hiertymiltä.

3. Tekniset materiaalit.  Valitse teknisestä materiaalista tehty vaate, joka siirtää kosteutta pois iholta ja pitää sinut kuivat kisan ajan.

4. T-paita vai tekninen paita: kevyt t-paita tai tekninen paita on ideaali pitämään sinut viileänä.

5. Vaihtovaatteet: ota mukaan vaihtovaatteet ja -kengät, jotta voit vaihtaa kisan jälkeen puhtaisiin ja kuiviin vaatteisin – reitillä kastuu ja kuraantuu.

6. Vältä puuvillaa: kannattaa välttää puuvillaisia vaatteita, puuvillalla on taipumusta imeä kosteutta, puuvillavaatteet voivat tuntua kisan aikana raskailta ja epämukavilta.

Mitä tapahtuu jos en suorita estettä onnistuneesti?

Fun Runissa ei ole oleellista suorittaa kaikkia esteitä ja aina voit pyytää ystävältä apua – tärkeintä on, että teillä on yhteinen hauska elämys.

 

Jos osallistut Challenge- sarjaan, etkä onnistu suorittamaan estettä? Ei hätää, tässä tapauksessa menetät yhden kolmesta rannekkeestasi ja jatkat matkaasi seuraavalle esteelle. Ennen maalintuloa joudut vielä suorittamaan ylimääräisen sakkokierroksen. Jos menetät kaikki kolme rannekettasi, suoritat kolme ylimääräistä sakkokierrosta.

Lähtö? Miten se toimii?

 

Tule lähtöalueelle viimeistään viisi minuuttia ennen lähtöaikaasi. Juontajamme ilmoittaa milloin on sinun lähtöryhmäsi vuoro ja voit lähteä starttialueelle. Saat lähteä juoksemaan lähtölaskennan jälkeen.

Päivän ensimmäiset lähtöryhmät ovat Focra- ranking -sijoitukset ja SM- kilpasarja, näiden jälkeen Challenge.

Fun run starttaa Challenge- ryhmien jälkeen.

Saanko mitalin?

Todella! Kaikki maaliintulijat saavat muistoksi mitalin.

Valokuvaus

Valokuvaamme osallistujia kisan aikana. Löydät kaikki upeat löytyvät Facebook -sivultamme.

Mistä löydän tulokseni?

Tuloslistat löytyvät facebook- sivultamme.

Missä voi vaihtaa vaatteet ja käydä suihkussa?

Norrvallassa on peseytymismahdollisuus. Katso kartta tästä

Missä voi syödä?

Elsas Kök  -ravintolassa on tarjolla maistuva noutopöytä. Täydellinen varsinkin maastoesteratajuoksuelämyksen jälkeen.

Palvelut

Täältä löydät tietoa palveluistamme.

Majoita meillä kun osallistut johonkin tapahtumaamme!

Hotell Norrvalla 

Olemme avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 11.00−13.30

Meny tästä

Koe ainutlaatuinen tiimityöskentely ja haastakaa itsenne yhdessä!
Folkhälsan Valhalla - enemmän kuin pelkkä esterata

 

Etsitkö ainutlaatuista ja ikimuistoista tiimityöskentelyaktiviteettia, joka haastaa ja vahvistaa työntekijöitänne? Silloin Valhalla Fun Run on täydellinen valinta!

 

Folkhälsan Valhalla tarjoaa jännittävän ja antoisan kokemuksen kaikille. Ei ole kyse pelkästään nopeudesta tai ensimmäisenä maaliin pääsemisestä. Valhalla Fun Runissa on kyse esteiden ylittämisestä, uusien korkeuksien saavuttamisesta ja ylpeyden tuntemisesta omasta suorituksesta.

 

Yhteishenki ja yhteistyö keskiössä

 

Yhdessä tartutte haasteeseen ja opitte työskentelemään tehokkaasti yhdessä, ylittäen esteitä. Tuette toisianne, kannustatte toisianne ja juhlistatte yhdessä saavutuksianne. Tämä ainutlaatuinen kokemus luo vahvoja siteitä työkavereiden välille ja parantaa viestintää ja yhteistyötä tiimissä.

 

Folkhälsan Valhalla on täydellinen tiimityöskentelyaktiviteetti yrityksille, jotka haluavat:

 

Vahvistaa tiimityöskentelyä ja yhteistyötä
Lisätä työntekijöiden motivaatiota ja sitoutumista
Luoda ainutlaatuisen ja ikimuistoisen kokemuksen
Haastaa työntekijöitään fyysisesti ja henkisesti

 

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja varaa Folkhälsan Valhalla -kokemuksenne!

Tilaa lahjakortti meiltä johonkin tapahtumaamme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen valhalla@folkhalsan.fi, niin hoidamme sen.

Pääyhteistyökumppanit

 

Yhteistyökumppanit

 

 

Yhteistyöjärjestöt

     

Ota yhteyttä

    • Valhalla

    • Ota yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tapahtumasta, ilmoittautumisesta, asumisesta tai kuljetusmahdollisuuksista.

      Näytä lisää
    • Ota yhteyttä