Solvalla

Solvalla

Solvalla on kansallinen urheiluopisto Espoon Nuuksiossa, Nuuksion Pitkäjärven rannalla. Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen, koskematon luonto tekee siitä aivan erityisen erämaa-alueen eteläisessä Suomessa. Solvalla sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometrin päässä Espoon keskustasta.

Seuraamme pääkaupunkiseutua koskevia koronaan liittyviä rajoituksia ja suosituksia. 
Kaikki varaukset on tehtävä etukäteen.
Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse ja puhelimitse arkisin klo 8.30-15.30

Paikka: Solvalla
Osoite: Nuuksiontie 82, 02820 Espoo
Yhteyshenkilö: Vastaanotto
Puhelin: 09 8678 430 (arkipäivät 8-15.30)

Turvallisuustoimentpiteitä

Toimintasuunnitelma Solvalla Urheiluopiston turvallisuustoimenpiteistä koskien kesäopintoja, leiri- sekä asiakastoimintaa

Solvallan Urheiluopisto avataan porrastetusti 25.5 alkaen siten että 25.5 aloitetaan kesäopinnot urheiluopiston opiskelijoille. 1.6 alkaen opisto avataan myös leiritoiminnalle sekä asiakkaille.

Hallituksen ohjeiden mukaisesti Solvallassa huomioidaan ryhmäkokojen rajoitukset, sekä varmistetaan mahdollisuus hyvään käsihygieniaan.

Lisäksi huolehdimme tilojen sekä varustuksen hygieniasta ja säännöllisestä puhdistamisesta.

Toiminta koordinoidaan siten että eri ryhmät eivät käytä tilojamme samanaikaisesti.

Ryhmät saavat myös tarkemmat toimintaohjeet ja henkilökuntamme on hyvin perehdytetty meidän sisäiseen turvallisuussuunnitelmaan.

Osallistuakseen Solvallan toimintaan edellytetään että osallistuja on täysin terve ja oireeton. Jos oireita ilmaantuu, on ryhmänvastaava velvollinen informoimaan tästä sekä katsomaan että oireileva henkilö eristetään etukäteen sovittuun paikaan.

Oireilevan henkilön tulee poistua Solvallan alueelta sekä hakeutua asianmukaiseen hoitoon, oman terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaisesti. Jos tartuntaa epäillään, seuraamme viranomaitsen ohjeita jatkotoimenpiteistä.

Olemme yksi Suomen yhdestätoista urheiluopistosta

Yhteystiedot

  • Karoliina Laaksoharju

   Yhteyshenkilö Uudellamaalla

  • puh:
   050 490 8818

  • Järjestää urheiluun liittyviä koulutuksia ja tapahtumia Solvallassa.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä