Espoon Solvalla - Långträsk

Kokoustila Långträsk

Tervetuloa Solvalla Centerin uuteen kokoustilaan, joka tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille ja koulutuksille!

Hinta
120 €/h koko tilasta
50€/h per osa

Solvalla Centerin kokoustila Långträsk on suunniteltu tarjoamaan inspiroiva ja monipuolinen tila, joka täyttää kaikki kokoustarpeesi. Tilaan mahtuu mukavasti noin 50 henkilöä, ja joustavat väliovet mahdollistavat sen nopean muokkaamisen kolmeksi ryhmätyötilaksi tarpeesi mukaan.

Yksi Långträskin ominaisuuksista on säädettävä kokouspöytä, joka mahdollistaa erilaiset kokousasetelmat. Voitte valita seisovan kokoustamisen energiseen ja vuorovaikutteiseen ilmapiiriin tai istuvan kokouksen mukavuutta ja keskittymistä varten. Aktiivijakkarat tarjoavat lisämukavuutta ja ergonomiaa, ja yhteensä 14 henkilöä voi istua pöydän ääressä samanaikaisesti. Lisäksi pyörillä varustetut pöydät tekevät tilan järjestelystä vaivatonta ja helposti muunneltavaa tarpeidenne mukaan.

Kokoustekniikan osalta Långträskistä löytyy kaikki tarvittava. Tilasta löytyy kaksi näyttöä, jotka mahdollistavat helposti esitysten jakamisen kaikille osallistujille. Lisäksi kokoustilassa on hybridikokouksia tukeva tekniikka, joka varmistaa saumattoman yhteistyön etäosallistujien kanssa. Voitte myös hyödyntää tilassa olevaa valkotaulua.

Långträsk tarjoaa enemmän kuin pelkän tilan – se tarjoaa inspiroivan ympäristön ja mahdollisuuden luoda uusia ideoita ja ratkaisuja. Olipa kyseessä yrityskokous, työpaja tai tiimipalaveri, tämä tila on suunniteltu tukemaan tehokasta ja tuloksellista työskentelyä.

Yhteystiedot