Victor, Elise, Valter & Betsy

Tarjoamme asunnon sinulle, joka tarvitset turvallista ja lempeää hoitoa vuorokauden ympäri.

Aika: Vierailuaika päivittäin klo 09.00–19.00
Paikka: Östanlid
Osoite: Itärannantie 32, 68660 Pietarsaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Puhelin: 044 757 8828 (Victor), 044 788 6265 (Elise), 044 788 6311 (Valter), 044 488 3071 (Betsy)

Hinnat

Folkhälsan on palveluntuottajana hyväksytty palvelusetelikorvattavuuden piiriin. Meillä asukas vuokraa itse oman huoneensa ja hoito maksetaan palveluseteleillä. Pohjanmaan hyvinvointialue myöntää palvelusetelit. Palvelusetelin arvo perustuu asukkaan nettotuloihin. Asukas maksaa omavastuuna palvelusetelin arvon ylittävän osan. Omavastuu määräytyy henkilökohtaisesti. Asukkaalla on mahdollisuus hakea Kelan hoito- ja vuokratukea.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen

Victor, Elise ja Valter ovat identtisiä osastoja historiallisessa Östanlid-rakennuksessa. Jokaisessa osastossa on 16 huonetta. Victor sijaitsee toisessa, Elise kolmannessa ja Valter neljännessä kerroksessa. Tarjoamme yhden hengen huoneita omalla wc:llä ja suihkulla. Asukkailla on myös käytössään isompi yhteinen keittiö sekä valoisa ja viihtyisä oleskeluhuone, jossa usein vietämme aikaa. Tarjoamme laadukasta kokonaisvaltaista hoitoa vuorokauden ympäri. Henkilökohtaisen hoitosuunnitelman lähtökohtina ovat sinun tarpeesi, persoonallisuutesi ja elämänkokemuksesi.

Ympärivuorokautinen palveluasuminen sinulle, jolla on diagnosoitu muistisairaus

Betsy-kodissa on tilat 16 asukkaalle, joilla kaikilla on diagnosoitu muistisairaus. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on suihku ja wc. Käytössä on suuri olohuone ja yhteinen keittiö, jossa oleskelemme usein yhdessä. Tarjoamme asukkaille myös mahdollisuuden yksityiselämään ja yksityisyyteen.

Meidän hoivakodeissa huolenpito on turvallista ja välittävää. Tarjoamme asukkaille hyvää ja yksilöllistä hoitoa elämän lopputaipaleella, matkan päätökseen asti.

Auditointiraportit

Lisätietoa

Ole yhteydessä sosiaali- ja terveysviraston kordinaattoriin 040 8051730, mikäli haluat saada asuinpaikan. 

Hakulomake löytyy Pohjanmaan hyvinvointialueen sivuilta. 

Yhteystiedot