Victor, Elise, Valter & Betsy

Tarjoamme asunnon sinulle, joka tarvitset turvallista ja lempeää hoitoa vuorokauden ympäri.

Aika: Vierailuaika päivittäin klo 09.00–19.00
Paikka: Östanlid
Osoite: Itärannantie 32, 68660 Pietarsaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Puhelin: 044 757 8828 (Victor), 044 788 6265 (Elise), 044 788 6311 (Valter), 044 488 3071 (Betsy)

Hinnat

Folkhälsan on palveluntuottajana hyväksytty palvelusetelikorvattavuuden piiriin. Meillä asukas vuokraa itse oman huoneensa ja hoito maksetaan palveluseteleillä. Pietarsaaren Sosiaali- ja terveysvirasto myöntää palvelusetelit. Palvelusetelin arvo perustuu asukkaan nettotuloihin. Asukas maksaa omavastuuna palvelusetelin arvon ylittävän osan. Omavastuu määräytyy henkilökohtaisesti, mutta asukkaan tilille tulee jäädä minimissään 164 € joka kuukausi omavastuun maksamisen jälkeen. Asukkaalla on mahdollisuus hakea Kelan hoito- ja vuokratukea.

Victor, Elise ja Valter

Victor, Elise ja Valter ovat identtisiä osastoja historiallisessa Östanlid-rakennuksessa. Jokaisessa osastossa on 16 huonetta. Victor sijaitsee toisessa, Elise kolmannessa ja Valter neljännessä kerroksessa. Tarjoamme yhden hengen huoneita omalla wc:llä ja suihkulla. Asukkailla on myös käytössään isompi yhteinen keittiö sekä valoisa ja viihtyisä oleskeluhuone, jossa usein vietämme aikaa. Tarjoamme laadukasta kokonaisvaltaista hoitoa vuorokauden ympäri. Henkilökohtaisen hoitosuunnitelman lähtökohtina ovat sinun tarpeesi, persoonallisuutesi ja elämänkokemuksesi.

Betsy

Betsy-kodissa on tilat 16 asukkaalle, joilla kaikilla on diagnosoitu muistisairaus. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on suihku ja wc. Käytössä on suuri olohuone ja yhteinen keittiö, jossa oleskelemme usein yhdessä. Tarjoamme asukkaille myös mahdollisuuden yksityiselämään ja yksityisyyteen.

Meidän hoivakodeissa huolenpito on turvallista ja välittävää. Tarjoamme asukkaille hyvää ja yksilöllistä hoitoa elämän lopputaipaleella, matkan päätökseen asti.

Lisätietoa

Yhteystiedot