Brummerska hemmet

Brummerska hemmet tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista luonnonkauniissa ympäristössä Helsingin Länsi-Pakilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

De gula höstlöven täcker marken utanför Brummerksa hemmets tegelhus.
Paikka: Brummerska hemmet
Osoite: Pakilantie 109, 00670 Helsinki
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Christel Harjanne
Puhelin: 040 749 4194

Stjärnan-palvelukodissa asut kauniissa ympäristössä omassa asunnossasi, ja käytössäsi on myös yhteinen seurusteluhuone, ruokasali, terassi ja puutarha. Täällä asuminen on turvallista, mikäli sinulle riittää, että henkilökunnan apua on tarjolla päivisin ja iltaisin. Yöaikaan hälytys menee ryhmäkodin yöhoitajalle.

Stjärnanissa on 22 tilavaa asuntoa ja paikat yhteensä 24 henkilölle. Asunnot ovat esteettömiä ja niissä on oma kylpyhuone. Palveluasunnossa voit maksaa asumisesi itse.

Meillä on oma keittiö ja hyvä ruoka, ja pidämme erittäin tärkeänä, että voit nauttia ateriasi rauhallisessa ja mukavassa ympäristössä. Myös omaiset ja ystävät ovat tervetulleita aterioimaan kanssamme. Talon puutarhassa voit kävellä ja nauttia luonnosta. Tarjoamme myös monenlaista toimintaa.

Björken on muistisairaille tarkoitettu ryhmäkoti, missä henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Talossa on 13 huonetta, ja jokaisessa on oma kylpyhuone. Seurusteluhuoneesta pääsee suoraan erityisesti muistisairaille suunniteltuun puutarhaan. Ruokasalissa nautimme yhdessä talon tarjoamaa hyvää ruokaa. Meillä voit maksaa asumisesi itse tai palvelusetelillä.