Espoo – Solvallan rantasauna

Solvallan rantasauna

Etsittekö mahdollisuutta päättää kokous vähän erikoisemmalla tavalla? Varatkaa Solvallan rantasauna! Se on mainio paikka päättää kokous ja rentoutua työpäivän jälkeen.

Solvallassa voitte paitsi saunoa kansallispuiston luonnonkauniissa ympäristössä myös kokoustaa samassa yhteydessä. Rantasauna on erinomainen valinta, jos ette tarvitse monimutkaista kokousvälineistöä, vaan istutte mieluummin saman pöydän ympärillä ja nautitte yhdessäolosta ja kauniista näköalasta samalla, kun teette työtä.

Solvallan isossa rantasaunassa on lehtiötaulu, pitkä pöytä ja istumapaikkoja noin 10 hengelle. Pitkän pöydän ja tuolien lisäksi seurustelutilassa on jääkaappi ja takka. Saunomisen lomassa voitte nauttia kansallispuiston raikkaasta ilmasta saunan terassilla tai laiturilla. Isoon saunaan mahtuu kerralla noin 15 saunojaa.

Jos teitä on isohko ryhmä, voitte myös vuokrata Solvallan pienen rantasaunan, jonne mahtuu kuusi henkeä ja joka sijaitsee ison saunan vieressä. Lisäksi voitte tilata ruoan koko ryhmälle. Tarvittaessa voitte vuokrata grillin ja pyyhkeitä. Solvallan rantasaunan voi varata ottamalla yhteyttä Solvallan vastaanottoon.

Hinnat
Pieni rantasauna 185 €/1,5 t
Iso rantasauna 280 €/1,5 t
Seuraavat 30 min 30 €

Yhteystiedot