Mustasaaren Folkhälsan-talo

Mustasaaren Folkhälsan-talo

Mustasaaren Folkhälsan-talo tarjoaa turvallista asumista, johon liittyvät hoivapalvelut ja monipuolinen palvelutarjonta sekä talon asukkaille että kaiken ikäisille talon ulkopuolelta tuleville.

Talossa on myös lounasravintola, joka on avoin kaikille. Talon terapia-allasta ja voimistelusalia käytetään sekä kuntoutustoimintaan että liikuntaryhmille.

Talossa on myös vuokrattavia kokoustiloja.

Folkhälsanhuset i Korsholm illustrerat.
Paikka: Mustasaaren Folkhälsan-talo
Osoite: Niilontie 1, 65610 Mustasaari
Yhteyshenkilö: Vastaanotto
Puhelin: 06 320 6300

Lisää kursseja ja ryhmiä löydät ruotsinkieliseltä sivulta

Yhteystiedot

  • Vastaanotto Mustasaari

  • puh:
   06 320 6300

  • Nina Dahl

   kuntohoitaja, Mustasaari

  • puh:
   044 788 5987

  • Valmistuin kuntohoitajaksi 1983 ja vuodesta 2001 olen työskennellyt Folkhälsanilla Mustasaaressa. Mielestäni asiakkaan kohtaamisessa on tärkeintä nähdä ihminen kokonaisuutena ja kuulla asiakkaan tarpeet ja kokemukset. Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan mm. Basic Body Awarness sekä ikääntyneiden kuntoutukseen. Minulla on myös yogaopettajan koulutus Hathayogassa sekä jatkokoulutus Embodied yogasta. Luokseni voit tulla niin tuki- ja liikuntaelin ongelmien kuin stressi- tai uniongelmien vuoksi. Teen myös hierontaa ja luonani voit saada myös yksilöllistä yogaa tai altaassa tapahtuvaa harjoittelua. Yksilöterapioiden lisäksi ohjaan myös ryhmiä ja vastaan allastilojen vuokrauksesta.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä