Uimakouluja, leirejä ja päiväleirejä

Folkhälsan paikallisyhdistyksineen tarjoaa uimakouluja, leirejä ja päiväleirejä ruotsiksi eri puolilla maata. Taitavat, koulutetut uimaopettajamme ja leikinohjaajamme vastaavat siitä, että ohjelma on korkealaatuista niin sisällön kuin turvallisuuden puolesta.

Rannalla pidettävissä uimakouluissa rantaleikit vuorottelevat vedessä tapahtuvan leikkipainotteisen uimaopetuksen kanssa. Veden ollessa kylmää leikimme enemmän maissa ja uimahetket ovat lyhyempiä, kun taas lämpiminä päivinä uima-aika kestää kauemmin. Uimahallissa toimivat uimakoulut jatkuvat syksyllä, talvella ja keväällä, ja niidenkin opetuksessa on paljon leikinomaisuutta. Lisätietoa uimakouluista löydät täältä.

Solvallan, Norrvallan ja Breidablickin leirimme tarjoavat monenlaista hauskaa tekemistä ja aurinkoisia hetkiä meri-/järvimaisemissa, metsässä tai rannalla. Leiri soveltuu erinomaisesti 8–16-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä kielikylpyluokkaa käyville lapsille. Ahvenanmaalla järjestämme muun muassa suositun purjehdusleirin. Lisätietoa leireistä löydät täältä.

Tarjoamme myös päivä-/kesäleiritoimintaa Pietarsaaressa, Espoossa, Turussa, Kauniaisissa ja Helsingissä (uimastadion).

Huomaathan, että suomenkielisillä leirit- ja uimakoulut-sivuilla näkyy vain osa tarjonnastamme. Koko kurssitarjonnan löydät ruotsinkielisiltä sivuiltamme.

Valitse alue