Kotipalvelua Tammisaaressa

Tarjoamme kotipalveluita ja kotisairaanhoitoa Blomsterhemmet-asunnoissa ja Seniorassa ja sopimuksen mukaan myös muissa paikoissa Tammisaaren keskustassa.

Ota yhteyttä

En ljus byggnad i sten med många balkonger.
Aika: Kaikkina päivinä klo 8.00-16.00, muut ajat sopimuksen mukaan
Paikka: Blomsterhemmet, Seniora, yhteisöasuminen sekä muut sovitut paikat Tammisaaressa.
Osoite: Raaseporintie 10, 10600 Tammisaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Susanne Lindgren
Puhelin: 044 788 6041

Voit hakeakotitalousvähennystä verotuksessa kotona tehtävästä siivous- ja taloudenpitotyöstä sekä hoito- ja hoivatyöstä, mutta et terveydenhoito- ja sairaanhoitopalveluista. 

Kotipalvelu myydään tuntiperusteisesti, joten voit itse valita, miten aika käytetään: esimerkiksi siivoukseen, pesulla käymiseen, kauppakäynteihin, lääkärikäynteihin, kävelyihin tai kulttuuritapahtumissa vierailemiseen. 

Kotisairaanhoidon puitteissa tarjolla on palveluita, kuten lääkeostokset, haavojen hoito, verenpainemittaukset, verinäytteiden otto ja tikkien poisto. 

Tavoitteena on räätälöidä yhdessä juuri sinun tilanteeseesi sopiva yksilöllinen apu ja hoito. Avun, hoidon ja palvelujen tarve voi vaihdella eri syistä. Osallistumme mielellämme hoitosuunnittelutapaamiseen, jos tarvitset vaikkapa ylimääräistä apua palattuasi sairaalasta. Voit tilata myös tilapäistä kotipalvelua tai kotihoitoa.

Autamme löytämään erilaisia yksilöllisiä ratkaisuja, jotka tekevät arjestasi hyvän ja turvallisen. Palvelumme ovat joustavia, ja voimme hoitaa tilauksia myös lyhyellä varoitusajalla Blomsterhemmet-asuinnoissa ja Seniorassa. 

Varaa aika maksutonta ensikäyntiä varten.