Sundomin iltapäivä- ja aamupäiväkerho

Toimintamme keskeisiä arvoja ovat turvallisuus, vastuu ja kunnioitus, monipuolisuus, kasvu ja kasvatus, terveyttä edistävä ympäristö sekä kulttuuri-identiteetti.

Pyrimme ennen muuta ulkoilemaan mahdollisimman paljon, jotta lapset pääsevät leikkimään raittiissa ilmassa. Käytössämme on hienot metsäalueet, jotka tarjoavat mahdollisuuden leikkimiseen ja majojen rakentamiseen. Meillä on myös mahdollisuus pelata jalkapalloa ulkona tai häkkikentällä. Pelaamme myös neljää maalia ja meillä on pääsy potkulautarampille.

En elev iklädd reflexväst åker glatt åklapp i snön.
Aika: Arkisin klo 7.30–9.10 ja 12.10–16.30
Paikka: Sundomin koulu
Osoite: Sundomintie 13, 65410 Sundom
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Ann-Britt Kvist
Puhelin: 044 488 3028

Hinta

Päivämaksu on 120 euroa kuukaudessa. 
Kerhoajoista klo 7.30– 8.00 ja 16.00–16.30 laskutetaan erikseen 40 euron kuukausimaksu.

Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Laskutamme koko summan irtisanomiskuukautta seuraavalta kuukaudelta + puolet lukukausimaksusta.
Kevätlukukauden voi irtisanoa viimeistään 30.11

Meillä on pihalla myös suuri, suosittu pulkkamäki, joka on ahkerassa käytössä. Toisinaan meillä leivotaan, retkeillään metsässä, poimitaan puolukoita tai vaelletaan Öjbergetille laskemaan pulkalla tai paistamaan makkaraa.

Sisällä lapset saavat kokea luomisen iloa, mutta myös leikkiä. Talvikautena lapset saavat olla iltapäivisin voimistelusalissa. Leikimme, rakennamme majoja, harjoittelemme temppuradalla ja kokeilemme erilaisia ohjattuja urheilulajeja.

Päivittäisellä satutunnilla lapset pääsevät rauhoittumaan. Kaverihieronnassa lapset oppivat huomioon ottamista, huolenpitoa ja hyvää oloa ottaessaan vastaan ja antaessaan hierontaa.

Folkhälsan pitää aamupäivä- ja iltapäiväkerhoa eka- ja tokaluokkalaisille sekä lapsille, joilla on erityistarpeita.

Tärkeää tietoa

Brita Maria Renlund säätiön tuella