Braheskolanin iltapäiväkerho

Brahen iltapäiväkerho on terveyttä edistävä ja aktiivinen iltapäiväkerho, jossa on paljon liikettä ja liikuntaa sekä sisällä että ulkona. Iltapäiväkerho tarjoaa lapsille mahdollisuuden osallistua monenlaiseen käsityöhön ja askarteluun päivittäin . Brahen iltapäiväkerhossa on myös aikaa leikkiä kavereiden kanssa, pelata pelejä ja tehdä koulutehtäviä. Lepohetkiä tarjotaan Lilla-Chilla- ja mindfullnessharjoitusten muodossa.

Ota yhteyttä

Två barn hänger ner från knävecken i en klätterställning.
Aika: Koulupäivinä klo 12.00–17.00
Paikka: Braheskolan
Osoite: Valtaojantie 27, 20810 Turku
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Oscar Maukkonen, braheeftis@folkhalsan.fi
Puhelin: 044 788 3717 (Oscar Maukkonen), 044 488 3026 (åk 1), 044 788 3695 (åk 2)

Hinta

92 euroa kuukaudessa (-> klo 15.00) 
110 euroa kuukaudessa ( ->klo 17.00)

Hyvä yhteistyö vanhempien, koulun ja päiväkodin välillä on meille tärkeä, koska toimimme osittain samoissa tiloissa.
Olemme terveyttä edistävä iltapäiväkerho, jonka teemana ovat luovuus ja liike. Lapset pääsevät kokeilemaan monia erilaisia käsitöitä ja liikunta- ja urheilulajeja. Liikuntatarjontaamme voi verrata monen urheiluseuran tarjontaan.

Brahen iltapäiväkerhossa lapset voivat askarrella ja toteuttaa itseään. Kaksi iltapäiväkerhon ohjaajaa vastaa askartelusta. He suunnittelevat, hankkivat materiaalin ja ohjaavat kaikkia vapaaehtoisia käsityötunteihin osallistuvia.

Meillä on myös kaksi liikuntaan erikoistunutta ohjaajaa, jotka suunnittelevat aina koko vuoden urheilutoiminnan. Käytämme Bovallius-koulun voimistelusalia kaksi kertaa viikossa ja olemme lähes joka viikko Braheskolanin läheisellä palloilukentällä.

Turvallisuus on meille tärkeä, ja ohjaajina teemme parhaamme, jotta lapset viihtyisivät ja heillä olisi turvallinen ja harmoninen iltapäivä Brahen iltapäiväkerhossa.

Tärkeää tietoa

Brita Maria Renlund säätiön tuella