Solvalla

Solvalla on kansallinen urheiluopisto Espoon Nuuksiossa, Nuuksion Pitkäjärven rannalla. Nuuksion kansallispuiston ainutlaatuinen, koskematon luonto on Etelä-Suomessa ainutlaatuista erämaaympäristöä. Solvalla sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja 17 kilometriä Espoon keskustasta.

Solvallassa järjestetään liikunnanohjaajakoulutusta sekä syksystä 2011 alkaen hierojakoulutusta. Niistä molemmat tähtäävät ammattitutkintoon. Koulutukset ovat houkuttelevia, ja ne tarjoavat erinomaisia työmahdollisuuksia liikunnan, virkistystoiminnan, vapaa-ajan- ja nuorisotoiminnan sekä hieronnan aloilla.

Ammattikoulutuksen lisäksi järjestämme myös lyhyempiä liikunta- ja kuntoilukursseja ja leirejä eri lajien edustajille – lapsille, nuorille ja aikuisille.

Solvallan urheiluopisto toimii myös mahtavana liikunta- ja kohtaamispaikkana esimerkiksi urheiluseuroille ja yrityksille, organisaatioille, kouluille ja päiväkodeille sekä seurakunnille.  Yhdistä päivän teoriapassi sopivaan liikuntamuotoon koulutettujen liikuntaohjaajien ja valmentajien opastuksella. Valittavana on melontaa, kuntotestausta, harjoittelun teoriaa, metsäretkiä, tanssia, pallopelejä ja voimistelua!

Solvallassa on uusi urheiluhalli Solvalla Arena, uusi kuntosali, jalkapallokenttä, jossa on tekonurmi, voimistelusali, kanootteja ja kajakkeja sekä runsaasti metsäreittejä retkeilyä ja hiihtoa varten. Lisäksi käytössä on kokoustiloja sekä sauna ja mukava oleskeluhuone. Uusi ruokasali valmistuu kesällä 2017, uuteen tilaamme mahtuu n. 100 henkeä.

 

Solvallan poikkeukselliset aukioloajat toukokuussa 2017:

Ma 1.5. SULJETTU
La 13.5 KL 9.15 - 17:00
Su 14.5 kL. SULJETTU
Ke 24.5 SULJETTU
To 25.5 7.45-15:30
Su 28.5 SULJETTU


 

Muina päivinä Solvalla on auki normaalisti:

• Ma-la 08:00 -22:00
• Su 07:30 – 15:00

 

Solvallan kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit

  • Solvallan kuntosali on avoinna aina Solvallan aukioloaikoina. Pidätämme oikeudet muuttamaan aukioloaikoja varaustilanteemme mukaisesti. Jos olet epävarma kuntosalin aukiolosta ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Solvallan ulkoovet lukitaan 30min ennen sulkemista. Kuntosalilla voi kuitenkin treenata/käydä suihkussa sulkemisajankohtaan saakka.  
  • Lisätietoja Solvallan liikuntatiloista löydät täältä
  • Maanantain ja keskiviikon ryhmäliikuntatunnit alkavat viikolla 2. Maanantaijumppa pidetään klo. 19:00-20:00 ja keskiviikkojumppa klo. 18:00 - 19:00. Lue lisää Solvallan ryhmäliikuntatunneista täältä (Valitse sivuvalikoimasta liikuntaryhmät Solvallassa) Viimeiset tunnit pidetään 15 ja 17.5.17.

 Lisätiedot: Contact