Seniorbostäder i Åbo

Prova på en trygg och självständig vardag i Åbo. På Folkhälsans gemenskapsboende i Åbo kan du bo i en egen hyresbostad, men med möjlighet till sällskap och stöd i vardagen. Gemenskapen i huset är varm och social.

E-posta oss

Adress: Luolavuorivägen 7 A, Åbo
Arrangör: Folkhälsan Välfärd Ab
Kontakt: Minna Sahlgren
Telefon: 044 757 8870

Folkhälsans hemtjänst finns i huset och vi skräddarsyr servicen enligt dina önskemål och dina behov. Hjälpen kan vara återkommande eller något du beställer sporadiskt. I servicepaketet kan till exempel sjukskötarmottagning och städning en gång per månad ingå.

Du kan också beställa lunchmåltider under vardagar. Du väljer själv om du äter i våra gemensamma lokaliteter eller i din bostad.

Alla bostäder har inglasad terrass eller balkong. I huset finns gemensamma rum för sällskap och motion. Längst ner har vi ett välutrustat gym som kan användas av våra hyresgäster. Som hyresgäst får du också tillgång till bastu, tvättstuga, ett tv-kanalpaket och wifi.

Huset har ingen jourande personal på plats, men Folkhälsans kontaktperson Gunilla Fröberg finns oftast ett samtal ifrån.

Boendet finns på Luolavuorivägen 7A i Åbo. Servicelinjens buss går precis utanför huset. Huset ligger i anslutning till en skog, men nära till kommunal service.​

Vill du veta mera om hur boendet fungerar?
Kontakta Minna Sahlgren!

Tfn 044 757 8870.

Kontakt

  • Minna Sahlgren

   Enhetsansvarig, Luolavuorivägen

  • tfn:
   044 757 8870

  • Minna är enhetsansvarig på Luolavuorivägen i Åbo.

   Visa mer
  • Kontakta