Hemviken och Havsviken

I Folkhälsanhuset i Pargas finns två hem, resurserade serviceboenden, för dig som behöver vård och omsorg dygnet runt. Vi har också ett rum som är reserverat för korttidsboende.

Kontakta oss

Plats: Folkhälsanhuset i Pargas
Adress: Munkviksvägen 31, 21600 Pargas
Arrangör: Folkhälsan Välfärd Ab
Kontakt: Gunilla Fröberg
Telefon: 044 788 6312

Hos oss bor du i eget rum med eget badrum och toalett. Rummet inreder du med egna möbler så att det blir i din smak. I rummet finns färdigt klädskåp och en motoriserad säng.

Du har också tillgång till gemensamt kök, matsal och vardagsrum, där du kan vistas så mycket du vill. Maten tillreds i Folkhälsanhusets eget kök, men vi serverar den och äter tillsammans. Om du föredrar kan du också äta i ditt eget rum. Att flytta in hos oss kan betyda nya bekantskaper och nya vänner, men dina gamla vänner kan fortfarande besöka dig så ofta du vill.

Familj och anhöriga är en förstås en naturlig del av livet hos oss och det finns också möjlighet för dem att övernatta.

Vi har en glad och kunnig personal, som är här för dig och skapar en trygg tillvaro till livets slut. Vi är intresserade av dig och vad du önskar dig för att din vardag ska bli så innehållsrik som möjligt.

I Folkhälsanhuset finns en terapibassäng och vi utnyttjar den varje vecka då vi har ledd vattengympa - var och en deltar enligt eget kunnande och egen förmåga. Detta och mycket mer kan du uppleva hos oss och med oss när du bestämt dig för att bo här. Välkommen!

Viktigt att veta

Våra platser reserveras via Pargas stads hemförlovningshandledare. Hemförlovningshandledaren är anträffbar på bäddavdelningen för inskrivna kunder och i övrigt på telefon 040 488 5560 vardagar kl 12.00-13.00.

Kontakt

  • Pargashuset Havsviken

   Avdelning Havsviken

  • tfn:
   044 788 3681

  • Kontakta
  • Pargashuset Hemviken

   Avdelning Hemviken

  • tfn:
   044 788 6333

  • Kontakta