Evenemangsproduktion

Bli bättre på att ordna evenemang!

Gillar du att hålla i trådarna då evenemang av olika slag ordnas? Är du en kreativ person full av idéer?

Baskunskaper och kontakter

Då är eventproducentutbildningen någonting för dig! Vi kan ge dig de baskunskaper som inte finns samlade på andra ställen, kontakter som du kommer att behöva och möjligheter att skapa vad som helst av din nuvarande eller kommande yrkesposition!

För varje dag växer behovet av yrkeskunniga inom eventbranschen om det så gäller kultur, musik, idrott eller specifika projekt. Även den kommunala sektorn har i dag behov av kunskap inom området. Branschen växer med andra ord. Vår utbildning ger både kunskap och ett stort nätverk som är till nytta i vilken yrkesposition som helst!

Hela utbildningen eller valbara moduler

Utbildningen är indelad i moduler och du kan välja mellan att gå hela utbildningen eller bara enskilda moduler. Går du hela utbildningen får du också slutbetyg inom evenemangsproduktion och möjlighet att utveckla och skapa förutsättningar för ett eget projekt genom ett slutevent. Utbildningen fokuserar på ledarskap, ekonomi, marknadsföring, organisation och praktisk övning kring evenemang.

Kursdeltagarna kommer under utbildningens gång också att få träffa kända finländska och nordiska eventmanagers och får lära sig mera om hur större evenemang planeras av de bästa inom området.

Kursledare

Johanna Stenback är i grunden tv-producent, men har under många år jobbat som evenemangsproducent både för stora och små evenemang såsom allsångsprogrammet Fångad av en sång på Yle 5, Pop-Up Österbotten på Senatstorget i Helsingfors, Jepo Potatis 40 års jubileum och mycket mer.

År 2017 jobbar hon bland annat med en utställning på Nationalmuseet och Nordiska rådets prisutdelning på Finlandiahuset.

Johannas produktionsbolag Jokowski arbetar med ambition, nyskapande, inspiration och kreativa idéer som ledord både som innehållsproducent och som sparrande inspiratör.

Kommande kurser och utbildningar

Klicka på en kurs om du vill få fram mer detaljerad information. Om inga kurser visas så finns i nuläget inga kurser insatta. Om du vill fråga om kommande kurser kan du kontakta en av personerna längst ned på sidan.

Kontakt

  • Victor Ohlis

   Verksamhetsutveckling och försäljning Norrvalla

  • tfn:
   050 345 8974

  • Jobbar på Norrvalla med verksamhetsutveckling och försäljning

   Visa mer
  • Kontakta