Hemtjänst i Ekenäs

Vi erbjuder hemservice och hemsjukvård vid Blomsterhemmet och Seniora samt enligt överenskommelse även andra ställen i centrum av Ekenäs.

Ta kontakt

Tid: Alla dagar kl.08.00-16.00, andra tider enligt överenskommelse
Plats: Blomsterhemmet, Seniora, Gemenskapsboendet samt enligt överenskommelse även andra ställen i Ekenäs.
Adress: Raseborgsvägen 10, 10600 Ekenäs
Arrangör: Folkhälsan Välfärd Ab
Kontakt: Susanne Lindgren
Telefon: 044 788 6041

Du kan ansöka om hushållsavdrag i beskattningen för städ- och hushållsarbete och för vård- och omsorgsarbete i hemmet, men inte för hälso- och sjukvårdstjänster. 

Hemtjänsten säljs per timmet vilket ger dig möjligheten att själv välja hur tiden används, exempelvis till städning, duschning, butiksbesök, läkarbesök, promenader eller för att besöka kulturevenemang. 

Hemsjukvården erbjuder tjänster som medicinhantering, sårvård, blodtrycksmätning, blodprov och stygnborttagning. 

Målet är att skräddarsy individuell hjälp och omvårdnad enligt överenskommelse med dig. Av olika orsaker kan hjälp-, vård- och servicebehovet variera. Om du till exempel behöver extra hjälp efter att ha kommit hem från sjukhus deltar vi gärna vid vårdplansmöten. Du kan beställa hemtjänst eller hemvård även tillfälligt.

Vi kan hjälpa att hitta olika individuella lösningar som möjliggör en trygg och god vardag just för dig. Våra tjänster är flexibla och vi kan ta emot uppdrag även med kort varsel i Blomsterhemmet och Seniora. Boka gärna en tid för ett kostnadsfritt första besök.