Mottagningen för barn, unga och familjer i Åboland

Vi är ett mångprofessionellt team som erbjuder vård- och terapitjänster samt ordnar förebyggande verksamhet. Vårt arbete grundar sig på evidensbaserade metoder som vi anpassar enligt familjens behov och situation. För oss är respektfullt bemötande viktigt och vi är måna om att hitta de metoder som fungerar i just din situation. Vi jobbar flexibelt med barnet, ungdomen och familjen i centrum och är måna om samarbetet med närmiljön.

Tid: Vardagar kl. 8.00-16.00
Plats: Katedralskolan i Åbo
Adress: Gamla Stortorget 1, 20500 Åbo
Arrangör: Folkhälsan Välfärd
Kontakt: ung.aboland@folkhalsan.fi
Telefon: 044 788 3640 måndag och fredag kl. 13:00–15.30 JULI HAR VI STÄNGT

Information om verksamheten i coronatider

Verksamheten på mottagningen fortsätter även nu under Corona-epidemin. Många ungdomar, barn och familjer kan behöva stöd och vi vill finnas där för att stöda dem. Vi följer myndigheternas direktiv och i enlighet med dem sköts t.ex. stödsamtal och vissa terapier på distans. För övrigt fungerar verksamheten som normalt.

För många familjer är denna tid utmanande med barnen hemma, distansarbete och den oro som situationen i samhället medför. Har ni svårt att få vardagen att löpa och vill bolla tankar eller funderingar kan ni ta kontakt för ett avgiftsfritt ”första möte”, där ni tillsammans med psykolog eller någon av våra terapeuter kan fundera på saker som kunde hjälpa till i er vardag.

Ta kontakt så funderar vi vidare!

Kontakt

  • Petra Boman

   Enhetschef, Åbo och Pargas

  • tfn:
   044 757 8831

  • Neuropsykolog vid Mottagningen för barn, unga och familjer i Åboland. Petra är främst inriktad på barns och ungas utveckling och inlärning, neuropsykiatriska beteendediagnoser, familjearbete och samarbete med daghem och skolor. Petra är specialiserad inom neuropsykologi. Språk: svenska, finska, engelska

   Visa mer
  • Kontakta