Esbo - Folkhälsanhuset i Esbo

Restaurang Vindängen

Öppet måndag-fredag kl. 8.00–14.00 b

Lunch serveras måndag - fredag kl. 11.30–13.30
Du hittar oss på Vindgränden 6 i Esbo

Lunchmenyn 20-24.1.2020

MÅNDAG 

Köttbullar (G,L), gräddsås (G,L)

Grönsaksbullar (G,L)

Linssoppa (G,L)

Bär smoothie (G,L)

TISDAG

Broiler-auraost lasagne (L)

Grönsaks- mifu lasagne (L)

Pumpapurésoppa (G,L)

Frukt

ONSDAG

Grönsaksbiffar (G,L), örtsås (G,L)

Gratinerade grönsaker (L)

Juliennesoppa (G,L)

Bärsallad med tjinuski (G,L)

TORSDAG

Fransk fisksoppa (G,L) med aioli (G,L)

Korvsoppa (G,L)

Broccolisoppa (G,L)

Blåbärspaj (L)

FREDAG

Dillkött (G,L)

Ugnsrostade rotsaker med halloumi (G,L)

Rotsakspurésoppa (G,L)

Hallonkräm (G,L)

Pris fr o m 2.1.2020

9,30 euro
Pris pensionärer: 8,70 euro

Lunchen inkluderar salladsbord, bröd, matdryck och kaffe eller te

Vi använder inhemskt kött; nöt, gris, broiler och kalkon

Viktigt att veta

Information angående allergener, ursprungsland samt övriga uppgifter på livsmedel fås på begäran av kökspersonalen

Kontakt

    • Karolin Ahlgren

      kökschef, Restaurang Vindängen

    • tfn:
      044 788 6012

    • Karolin är kökschef vid Vindängen i Folkhälsanhuset i Esbo.

      Visa mer
    • Kontakta