Jakobstad - Simbassäng

Östanlids simbassäng

Varmvattenbassängen på Folkhälsan Östanlid är omtyckt både bland barn och vuxna.

Pris

Hyra 60 min 115 euro

Vi ordnar bland annat simkurser, vattengymnastik och vattenterapi i vår bassäng. Det 32-gradiga vattnet gör gott för både kropp och själ, och i direkt anslutning till bassängen finns fräscha och rymliga bastuavdelningar där du kan njuta i lugn och ro.

Ta gärna kontakta så berättar vi mera. Kom och simma med oss du också!

Kontakt

  • Rose Drifell

   Koordinator, Östanlid

  • tfn:
   044 788 3639

  • Vill du boka ett utrymme i Folkhälsans hus på Östanlid? Då är det mig du ska ta kontakt med! Jag hjälper dig gärna. Eller funderar du på en Må bra-dag tillsammans med dina kolleger? Hör av dig, så kan vi fundera tillsammans. På Östanlid har vi möjlighet att skräddarsy rekreationsdagar för att passa just din målgrupp. I min roll som konditionsskötare arbetar jag med taktil stimulering, massage och som ledare i vattengymnastiken. Alla härliga människomöten är det bästa med mitt jobb, och som gör arbetsdagarna varierande. Jag är en god lyssnare och är lugn och pålitlig. Mina arbetsspråk är svenska och finska och jag arbetar på Östanlid.

   Visa mer
  • Kontakta
  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Enhetschef, Östanlid och Vasa

  • tfn:
   044 066 5649

  • Som enhetsansvarig är det mitt jobb att se till att klienterna får den bästa möjliga rehabiliteringen hos oss. Vi erbjuder hög kvalitet vid rehabiliteringen på Östanlid och är i ständig utveckling. Vårt fokus är våra klienter och vi gör allt för att se till att klienterna har det bra och trivs med oss. Att få dela glädje med klienter och terapeuter är oerhört värdefullt och något jag uppskattar väldigt mycket i min jobbvardag. Välmående på arbetsplatsen är viktigt för oss och vi diskuterar mycket tillsammans för att nå olika lösningar. Som verksamhetsledare ser jag det positiva i allt och försöker underlätta arbetet för mina kolleger på bästa möjliga sätt. Tidigare arbetade jag med barn och ungdomar med olika funktionsvariationer, men numera ligger mitt fokus på administration och organisation, vilket jag också tycker om. Välkommen att ta kontakt med mig om du vill veta mer om vår verksamhet!

   Visa mer
  • Kontakta