1 h + balkong, 20 m², Kristinagården Helsingfors

Flytta in hos oss – här kan du aktivt vara med och påverka din pensionärstillvaro. Kristinagården är för dig som vill bo på ett servicehem där du får vara dig själv och där du får det stöd du behöver.

Kristinagården och lummiga gröna träd.

Kontakt

Plats: Kristinagården
Adress: Köpingsvägen 9–11, 00320 Helsingfors
Kontakt: Föreståndare Catja Mantere
Telefon: 050 5758 899

Kristinagården erbjuder ett trivsamt hem med helpension för svenskspråkiga pensionärer, som klarar sig i ett hem med på förhand överenskommen hjälp. Kristinagården är beläget i Södra Haga vid en vacker park och har goda förbindelser till centrum.

Enrummarna är ca 20  och dubbletterna ca 41 . Alla rum har egen tambur, WC med handdusch samt alarm i rummen och på toaletten. De flesta rum har stor balkong mot parken, de övriga ett stort klädrum.

I varje våning finns ett stort badrum, ett litet kök med kylskåp, kaffekokare och mikrovågsugn samt sällskapsrum för gemensam vistelse. I källarvåningen finns bastu och tvättstuga samt en nybyggd källarsal.

Hemmet har 48 platser, 38 enrummare och 6 dubbletter. Huset är i fyra våningar och har två hissar.

Matsalen finns i första våningen. Kristinagården har eget kök.

I helpensionsavgiften ingår hyra, el, vatten, fem måltider per dag, veckostädning, tvätt av småbyke och lakan, hjälp med duschning, alarm, nattjour, utdelning av mediciner, mätning av blodtryck och blodsocker samt möjlighet till olika fritidsaktiviteter.

Ta kontakt

  • Catja Mantere

   föreståndare, Kristinagården

  • tfn:
   050 575 8899

  • Kontakta