Folkhälsans kalender 2021

Ordning på vardagen – köp Folkhälsans jubileumskalender

Kalendern är tyvärr slutsåld i centrallagret, men det lönar sig att kolla med din lokalförening eller lokala bokhandel. På Åland säljer vi Ålandskalendern.

Folkhälsans jubileumskalender för år 2021 utkom i september. Kalendern finns i två format, som fickkalender och i storleken A5. 

Folkhälsan fyller 100 år 2021 – det firar vi bland annat med att ge ut en kortversion av vår 100-årshistorik i vår annars traditionella kalender. I slutet av kalendern kan du läsa ”Folkhälsan – 100 år på sju minuter”, som är en sammanfattning av historiken skriven av Julia Dahlberg. Historiken utkommer i mars 2021.

I Folkhälsans kalender kan du också läsa om vår verksamhet. Du hittar kontaktuppgifter till olika delar av Folkhälsan och kan läsa om hur du själv kan komma med i verksamheten, om våra hus och hur du kan stöda våra insamlingar.

Köp en kalender

Folkhälsans kalender kan du köpa i våra Folkhälsanhus och i välförsedda bokhandlar. Du kan också köpa kalendern via Folkhälsans lokalföreningar i Nyland, Åboland och Österbotten. 

T.ex. i Åboland finns kalendrar till salu i Pappersboden i Kimito, Posten på Iniö, Booklet i Pargas samt Luckan i Åbo. I Österbotten: Jakobstads bokhandel, Herlers bokhandel i Nykarleby, Berras Cafe & service i Nykarleby, Närpes bokhandel NÄR-BOK, Akademiska bokhandeln Gros i Vasa och Luckan i Karleby

Åland kan du köpa Ålandskalendern i Folkhälsans Allaktivitetshus på Skeppargatan 11, i bokhandlarna, eller via våra lokalföreningar.

Rekommenderat utförsäljningspris är 10 euro för fickkalendern och 15 euro för storlek A5. Priset kan variera mellan bokhandlarna.

Kontakt

  • Annika Höglund

   kampanjplanerare

  • tfn:
   050 360 7933

  • Kontakta
  • Alexandra Walk-Liljeroos

   organisationssekreterare Åland

  • tfn:
   018 52 70 41

  • Kontakta