Visste du att på Folkhälsan kan du jobba inom service för personer med funktionsvariation?

Ansök här

Vill du jobba på den största svenskspråkiga social- och hälsovårdsorganisationen i Finland? Känner du att kompetens, engagemang och omsorg står dig nära?

Folkhälsan Välfärd anställer nu

vårdare

till arbete med barn, unga och äldre med funktionsvariationer. Våra enheter är belägna i det naturnära Esbo med goda trafikförbindelser. Vi är flexibla i vårt tankesätt och kan erbjuda dig inhopparjobb när det passar dig, sommarjobb, vikariat eller en trygg fast anställning. Behörighetskrav är närvårdare, socionom YH eller sjukskötare, men vi beaktar också studerande inom social- och hälsovårdsorganisationen (60sp eller mer). Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Vi skapar en meningsfull och hälsofrämjande vardag för barn, unga och äldre. Arbetsspråket är svenska, om du även kan finska uppskattar vi det.

Vi erbjuder bl.a.

  • ett bra arbetsteam och en trevlig arbetsmiljö samt en rökfri arbetsplats
  • Folkhälsans personalförmåner, en fungerande företagshälsovård och Må bra-program 
  • lön enligt kollektivavtalet för privat socialservicebranschen

Vi förväntar oss sökande som är engagerade, flexibla, positiva och intresserade av att jobba med barn, unga och äldre som har olika former av funktionsvariation. Vi värderar även högt talanger i god samarbetsförmåga.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002).

Vi förutsätter att de anställda har sådant vaccinskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar under hela anställningsförhållandet.

Närmare information om olika arbetsmöjligheter ger enhetschef Ulrika Paavolainen tfn 044 7883691 eller e-post ulrika.paavolainen@folkhalsan.fi

Använd vänligen det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 30.4.2021. Vi intervjuar redan under ansökningstiden.

Vi väntar på att få höra mer om dig!

Arbetsvillkor: Heltid, Deltid, Vikariat
Publicerad: 24.03.2021
Ansök senast: 30.04.2021 23.59
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Esbo
Ansök här