Vikarie för handledare i nattarbete till Villa Familia

Folkhälsan är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation grundad 1921. På Folkhälsan arbetar omkring 1 500 personer och i Folkhälsans lokalföreningar finns sammanlagt omkring 19 000 medlemmar. Vi jobbar för ett samhälle där hälsa och livskvalitet sätts i centrum.

Vi söker en

handledare för nattarbete,

till en början för ett modeskapsledighetsvikariat, och senare möjligtvis för ett längre arbetsförhållande. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Behörighetskrav är högskole-examen inom social- eller hälsovård.

Villa Familia är en barnskyddsenhet med mottagnings- och barnhem för 0-17 åringar, skyddshem samt familjerehabiliteringsenhet. Villa Familias barnhem har fått ”Hälsofrämjande barnhem”-diplom.

Vi förutsätter god samarbetsförmåga, kunskap i svenska och finska samt intresse för att utveckla verksamheten. Erfarenhet av barnskyddsarbete samt psykvårds- och rusmedels- och krisarbete ses som merit. Körkort är nödvändigt.

Vi erbjuder lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen samt bl.a. Folkhälsans personalförmåner, företagshälsovård, Må bra-verksamhet, en rökfri arbetsplats, arbetshandledning, fortbildning samt en trevlig och inspirerande arbetsgemenskap.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa ett godkänt läkarintyg över sitt hälsotillstånd samt ett utdrag ur straffregistret enligt straffregisterlagen (504/2002).

På frågor svarar enhetsansvariga Marjaana Piispa, tfn 050 305 7959.


Sänd din ansökan med CV senast 25.3.2019 till Marjaana per post på adressen Folkhälsan Välfärd Ab, Villa Familia, Högbensvägen 36, 10350 Mjölbolsta.

Arbetsvillkor: Heltid, Vikariat
Publicerad: 04.03.2019
Ansök senast: 25.03.2019 16.00
Plats: Nyland, Raseborg
Ansök här