Vårdpersonal till Seniorhemmet

Seniorhemmet är centralt beläget i Helsingfors, Brunakärr med goda förbindelser men ändå nära naturen.

Kom med oss och utveckla framtidens äldreomsorg där vi skapar en meningsfull vardag utgående från de äldres behov och önskemål. Vi behöver nu till vårt grupphem 

en vårdare 

med närvårdar-, sjukskötar- eller socionom-utbildning. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Vi erbjuder introduktion i arbetet.

Vi önskar att du har erfarenhet av äldreomsorg.

Vi erbjuder framför allt ett trevligt team där vi ställer upp för varandra och trivs tillsammans. Vi strävar till att regelbundet göra något tillsammans även på fritiden för att upprätthålla en god personalanda. Vi erbjuds regelbunden fortbildning och arbetshandledning vid behov.

Personalen får  små ”tack för din arbetsinsats”-gåvor i form av kalender, personalkryssningar, julgåva, julkonsert mm... 

Folkhälsan är en rökfri arbetsplats.

Vi betalar lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang.

Vi vill gärna träffa dig så att vi kan visa och berätta mera om vår verksamhet.


Har du frågor, kontakta enhetsansvariga Sonja Johansson, tfn 044 788 6005.

Sänd din ansökan senast 1.9.2019 till Sonja per post till Folkhälsan Välfärd Ab, Seniorhemmet, Mannerheimvägen 97 B, 00280 Helsingfors eller fyll i din ansökan här.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 09.08.2019
Ansök senast: 01.09.2019 16.00
Plats: Huvudstadsregionen, Nyland, Helsingfors
Ansök här